De beste eiwit Bars

November 15

De beste eiwit Bars

Eiwit bars zijn een soort maaltijd vervangende product. In tegenstelling tot regelmatige energierepen, ze zijn hoger in eiwit en lager in koolhydraten en toegevoegde suikers. Meestal verkocht naar bodybuilders en atleten, bieden eiwit bars een aantal voordelen. Ze bieden een snelle bron van voeding (meestal verrijkt met vitaminen en mineralen) in een individueel verpakt en handig pakket. Ze zijn een betere optie dan het overslaan van maaltijden, maar moeten worden gegeten met mate, als zij niet de kwaliteit voeding die u ontlenen consumeren hele voedsel verstrekken.

Evenwicht Bars

Volgens "Consumer Reports," moet een eiwit-bar ontlenen aan zijn eiwitten van hoge kwaliteit bronnen zoals melk (wei of caseïne), ei, of soja in plaats van lage kwaliteit bronnen van eiwitten, zoals collageen of gelatine. Het moet ook vet-gecontroleerde--niet afkomstig zijn van meer dan 35 procent van de totale calorieën uit vet en 10 procent van de totale calorieën uit verzadigde vetten, overeenkomstig de richtsnoeren van het dieet voor de Amerikanen. Zowel "Consumer Reports" en de BodyBuildingforYou website aanbevelen evenwicht bars als de beste eiwitrijk, matig-koolhydraat keuze. Evenwicht bars bieden een kwalitatief hoogwaardig eiwit mix samengesteld uit soja-eiwit isoleren, calcium caseïnaat, geroosterde sojabonen en wei-eiwit concentraat. Een bar biedt 190 calorieën, 6 g vet (1,5 g verzadigd), 14 gram eiwit, 22 g koolhydraten, 17 g suiker en 2 g voedingsvezels. Hoewel ze iets hoger in suikers dan sommige andere merken, ze smaken beter dan vele andere bars (enigszins als een Snickers bar) en bieden sommige voedingsvezels.

Pure eiwit Bars

Pure eiwit bars door wereldwijd Sport worden aanbevolen als een van de vijf best-proeft eiwit bars door de supplementen, Explained website, en zijn een top 10 pick door de AskMen.com site. Ze zijn hoog in eiwit, laag tot matig in koolhydraten en laag in suikers, wat ze ideaal maakt voor pre- of post-workout snacks voor matige tot ernstige gewichtheffers. Pure eiwit bars bieden hoge kwaliteit wei-eiwit en een aantrekkelijke smaak--gedeeltelijk omdat, in tegenstelling tot vele andere energie en eiwit bars op de markt, de chocolade coating echte chocolade, niet een nep wasachtige mix. De gemiddelde Pure eiwit bar biedt ongeveer 200 calorieën, 30 g eiwit, 10 gram koolhydraten en 5 g vet en is gezoet met suiker alcoholen. In tegenstelling tot de kunstmatige zoetstoffen, suiker alcoholen bieden wat calorieën, maar minder dan suiker, en een bescheiden effect op de bloedsuikerspiegel hebben. Daarnaast bijdragen suiker alcoholen niet tot cariës (gaatjes).

Omweg Bars

Omweg eiwit Bars door volgende voeding bevatten ook een hoge kwaliteit op basis van wei eiwit mix. Deze eiwit-bar is rijk aan calorieën (genoeg om echt een maaltijd te vervangen), koolhydraten en eiwitten, maar lager in suiker. Deze bar is het beste voor degenen die deelnemen aan ernstige, langere duur calorie-verbranding en spieropbouw trainingen. De extra koolhydraten leveren quick release energie. De website BodyBuildingforYou.com bekroond met deze eiwitten staven 9,8 uit 10 over het geheel genomen. Ze scoorden bijzonder goed voor de smaak, textuur, vocht en chewiness. Gemiddeld biedt één bar ongeveer 330 calorieën, 30 g eiwit, 32 g koolhydraten, 10 g vet (6 g verzadigd, geen transvetten) en 11 g suiker. Ze zijn een goede voedselbron van voedingsvezels, verstrekken van ongeveer 4 g per bar, evenals calcium, ongeveer 15 procent van de aanbevolen dagelijkse waarde (DV) voor dit mineraal bot-gebouw bijeen.


gerelateerde artikelen