Wetten betreffende een man een vrouw handtekening te smeden voor een lening

October 8

Wetten betreffende een man een vrouw handtekening te smeden voor een lening

Ondertekening van de naam van iemand anders aan een document van de lening is in de meeste omstandigheden en Staten, een misdaad. De Verenigde Staten heeft wetten bedrijven te beschermen tegen financiële fraude en individuen uit fraude en identiteitsdiefstal. Als de echtgenoot heeft een volmacht over juridische zaken van zijn vrouw, kan het zijn toegestaan, maar niet altijd. Neem contact op met een advocaat of een bank lening officier voordat u documenten voor uw vrouw ondertekent. U hebt niet het recht om dit te doen.

Bankfraude

In de meeste staten is verkeerd voorstellen van uw financiële status aan een bank, of verkeerd voorstellen van uw kredietwaardigheid en zekerheden door het smeden van de handtekening van een andere persoon, een daad van bankfraude volgens auteur Benton Gup. De Bank fraude statuut in titel 18 van het Wetboek van strafrecht van Amerikaanse, (18 U.S.C. § 1344) zegt dat het gebruik van elke bedrieglijke of frauduleuze middelen tot fraude ten nadele van een bank van ongeacht welke hoeveelheid geld een misdrijf is. Veroordeling van de bankfraude kan een boete van maximaal $1 miljoen en maximaal 30 jaar in de gevangenis brengen.

Identiteitsdiefstal

De handtekening van een andere persoon toe te passen op enigerlei officiële of juridische document of contract zonder zijn uitdrukkelijke toestemming---meestal door middel van volmacht--is een daad van identiteitsdiefstal, een misdrijf. Volgens The Identity Theft Deterrence Act (2003) (18 ons wetboek van strafrecht § 1028) kunt straf voor identiteitsdiefstal worden van vijf tot dertig jaar in gevangenis plus zware boetes.

Last van vervolging

Als uw echtgenoot forges uw handtekening op het document van een lening, moet u de politie bellen. U zal kosten echter niet bestand tegen je man voor zijn daden: de politie en het lokale district of van de staat advocaat zal hem vervolgen. Je kunt niet stoppen deze vervolging, zelfs als u akkoord gaat om deel te nemen in de lening nadat de wet van valsheid in geschrifte heeft plaatsgevonden. Van uw echtgenoot misdrijf van valsheid in geschrifte "stands" ongeacht uw gevoelens over de zaak later volgens Stephen Pendeault, een forensische boekhoudkundige expert en auteur van "fraude 101: technieken en strategieën voor begrip fraude."

Reactie van de Bank

In de meeste gevallen Pendeault zegt, wanneer de bank leert een daad van valsheid in geschrifte heeft gepleegd, zal ze meestal samen met de politie en dan snel handelen om hun belangen te beschermen. De bank kan annuleren van de lening en bevriezen van om het even welk van uw rekeningen aangehouden bij de bank. Als u een account los van uw echtgenoot account hebt, kan de bank uw account zo goed bevriezen totdat de bank is zeker dat u zijn niet betrokken bij de fraude. In de meeste gevallen, zelfs na de geschillen, de bank zal waarschijnlijk uw account sluiten, Gup zegt in zijn klassieke studie "bankfraude: blootstellen de verborgen bedreiging voor financiële instellingen."

Effect op krediet

Als het Hof uw echtgenoot van fraude veroordeelden, maar bent u niet in enigerlei wijze in rekening gebracht of betrokken, uw credit rating kan niet worden beïnvloed. De identiteit diefstal handelen vereist dat kredietbeoordelaars duidelijk negatieven die mogelijk op uw credit verslag als gevolg van een daad van identiteitsdiefstal. Het Hof kan het dwingen van de bank, via een juridische motie, blijven u fundamentele om bankdiensten te leveren, maar de bank zal blijven terughoudend om leningen te verstrekken aan u tenzij het harte gelooft u slechts een slachtoffer waren de zaak Pendeault zegt.

Status van de lening

Indien de bank verleend de lening frauduleuze omstandigheden, vervalt de bank de lening. Het Hof kan het dwingen van uw echtgenoot terug te betalen geld ontving hij al op de lening. Als hij niet kan het terugbetalen van het geld, kan u worden gevraagd het terug te betalen van een gezamenlijke geldmiddelen in alle rekeningen indien de bank dat deze rekeningen geprofiteerd van de lening aantonen kan. Als uw echtgenoot de lening gebruikt voor het kopen van een auto of een huis, kan de bank handelen om de eigenschap om het geld terug terugneemt. In sommige speciale gevallen, met behulp van een zeer goede advocaat, en een zeer begrip lening officier, zou u zitten kundig voor herfinanciering van de lening op uw eigen, zonder uw echtgenoot deelname---nadat u hem hebben gescheiden Pendeault zegt.

Proxy handtekeningen

In sommige gevallen kan uw man juridisch tekent u uw naam op een lening-document. U kunt dit doen door het verlenen van uw echtgenoot volmacht, het recht om te zetten u voor juridische contracten zonder uw directe deelname, zegt Gup. Dit wordt vaak gedaan terwijl een echtgenoot is medisch verhinderd is, opgesloten of van het land voor een lange periode. Uw man moet deze status duidelijk maken de bank voorafgaand aan de ondertekening van de lening door aan te tonen hen de wettelijke volmacht documenten, goed vast te stellen door een advocaat.


gerelateerde artikelen