Huis proteïne behandeling voor haar

September 16

Huis proteïne behandeling voor haar

Eiwit behandelingen kunnen verbeteren het uiterlijk van de droge, beschadigde haren. Een huis eiwit masker kan glad de haarschacht, toevoegen van glans en verminderen kroezen en flyaways. Terwijl u op basis van eiwitten conditioning behandelingen bij de drogisterij of salon kopen kunt, zijn home remedies op basis van eieren een betaalbaar en handig alternatief.

Betekenis

Huis proteïne behandeling voor haar

Eiwit versterkt de haarschacht, waardoor het minder broos en vermindering van de breuk, volgens Gary Travis, een Atlanta stylist. Eiwit behandelingen zijn het meest geschikt is voor beschadigd, natuurlijk droge of chemisch behandeld haar. Zachte eiwit behandelingen, zoals thuis eiwit maskers, zijn geschikt voor licht beschadigd haar. Gezond haar, zelfs als het droog is, vereist geen extra eiwit behandelingen maar kan profiteren van styling producten met eiwit.

Typen

Huis proteïne behandeling voor haar

Zelfgemaakte eiwit conditioners kunnen rekenen op verscheidene verschillende ingrediënten, maar eieren zijn de meest voorkomende keuze. Afhankelijk van het recept, kunnen hele eieren, eiwit of eigeel worden gebruikt. Meestal eieren worden gecombineerd met de yoghurt, olijfolie, mayonaise of honing maken een conditionering proteïne behandeling voor beschadigd haar. De ingrediënten kunnen worden gemengd in een kom en vervolgens werkte in vochtig haar. Probeer 1 eetlepel olijfolie te combineren met een eigeel en 1 kopje warm water, of een eidooier, 1 eetlepel honing en 1/2 theelepel amandelolie. Maken van een eenvoudig proteïne behandeling door het combineren van de eierdooiers en yoghurt, raadt DailyGlow.

Functie

Huis proteïne behandeling voor haar

Shampoo uw haar, dan zachtjes droge handdoek om overtollig vocht te verwijderen. Ontwar haar met een wide-kam, dan werken de proteïne behandeling door je haar van de einden omhoog, zich te concentreren op de schacht en de uiteinden van het haar in plaats van de wortels. Betrekking hebben op uw haar met een kunststof douchekapje of plastic wrap. Laat de proteïne behandeling staan voor ten minste 30 minuten of zo lang als 90 minuten. Spoel uw haar met koud water en volg de proteïne behandeling met uw voorkeur conditioner.

Tijdsbestek

Huis proteïne behandeling voor haar

Houd rekening met verschillende factoren bij de beslissing hoe vaak moet u een huis proteïne behandeling. Erg droog, krullend of zeer chemisch beschadigd haar kan profiteren van meer frequente behandelingen. Bi-wekelijkse eiwit behandelingen mogelijk ideaal voor chemisch ontspannen haar, terwijl natuurlijk droge of krullend haar kan worden geholpen door een proteïne behandeling om de twee maanden lange gezonde haren adviseur suggereert.

Waarschuwing

Huis proteïne behandeling voor haar

Eiwit behandelingen worden beschouwd als reconstructie behandelingen-- en deze kunnen drogen, zodat u kan nodig zijn om toe te voegen vocht. U kunt vocht toevoegen aan zelfgemaakte behandelingen door met inbegrip van olijfolie of amandelolie in je mengsel of kiezen voor een vochtinbrengende conditioner na een proteïne behandeling. Meer intensieve commerciële behandelingen moeten worden gebruikt met zorg en de ondersteuning van uw kapper om te voorkomen dat hard of krokante haren.


gerelateerde artikelen