Een Routine training voor tienermeisjes te verliezen buikvet

September 15

Een Routine training voor tienermeisjes te verliezen buikvet

Als een tiener meisje, hebt je besloten dat het is tijd dat buikvet verliezen. Vet verliezen neemt meer dan alleen maar kijken naar wat je eet. U moet ook het verhogen van uw lichamelijke activiteit; die vervelende calorieën te verbranden hoeft niet saai of moeilijk. Met een combinatie van aerobics en weerstand opleiding, het creëren van een efficiënte routine training om te verliezen buikvet is gemakkelijk te doen.

Wat duurt het

De American College of Sports Medicine raadt schoolgaande kinderen deelnemen aan ten minste 60 minuten lichaamsbeweging per dag. Dit moet een combinatie van cardiovasculaire activiteiten--sport, hardlopen, fietsen en zwemmen-- en weerstand opleiding. Om te verliezen een pond van vet moet u 3500 calorieën te verbranden. De meest efficiënte manier om een stal extra calorieën is van fysieke activiteit en uw calorie-inname te beperken. Volgens de richtlijnen van het dieet voor Amerikanen 2010, moeten tienermeisjes tussen 1600 tot 2400 calorieën per dag consumeren. De hoeveelheid calorieën varieert op uw lichamelijke activiteitenniveau; Hoe actiever u bent de meer calorieën die je nodig hebt.

Burn Baby Burn

Als u geen toegang tot een sportschool of gewicht apparatuur, ga naar buiten. U zult ongeveer 204 calorieën met gedurende 30 minuten op een tempo van 11 minuten een mijl of 249 calorieën als u in een tempo van negen minuten uitvoert branden. Driemaal uitgevoerd zal een week branden ongeveer tussen 612 naar 747 calorieën als u op één van de bovenstaande schreden uitvoert. Aërobe klassen aangeboden bij uw plaatselijke sportschool zijn ook efficiënt bij het verbranden van calorieën. Veel gezondheid clubs bieden dans of hip hop lessen evenals boot camp-klassen. Probeer een paar om te zien welk type past bij uw stijl. Loopbanden, roeiers, fietsen en stair steppers bieden ook effectieve manieren om het breken van een zweet.

Een Circuit van Machines

Volgens het ACSM, tieners krijgen resultaten en profiteren van weerstand opleiding, net zoals volwassenen dat doen. Deze voordelen omvatten een toename in spiermassa en kracht, alsmede een vermindering van calorieën, wat in vet verlies resulteert. Als u nieuw bij weerstand opleiding bent kan u wilt beginnen met gewichten van de machine. Het gebruik van machines kunt u om vertrouwd te raken met de juiste techniek en vorm terwijl het beperken van uw bereik van de beweging. Elke grote spiergroep werken met machines--benen, borst en weer twee tot drie dagen per week. Effectieve voorbeelden zijn de squat machine, omgekeerde krullen, been uitbreidingen, lat pulldowns en de bench press machine. Eenmaal u vertrouwd bent met de techniek en vorm van de oefeningen Ga naar vrije gewichten.

Crunch tijd

Bij het uitvoeren van abdominale oefeningen streven naar 10 tot 20 herhalingen voor drie tot zes sets. Uw gehele buikstreek omvat uw obliques, evenals uw Musculus rectus abdominis. Bij het uitvoeren van uw fundamentele crunches, voeg een twist kant u ook uw obliques. U ook uw lagere abs, een been lift toe te voegen. Hef je benen tot de lucht met behulp van uw heupen voor het uitvoeren van de beweging.

Routine is niet de vijand

Het eerste wat dat je moet beslissen is hoeveel dagen u zult uitwerken. Eenmaal heb je dacht dat uit, u vervolgens uw programma kunt. Als u vijf dagen werken zullen circuit per week, make cardio drie dagen en een full body de andere twee. Streven naar een tot drie sets van zes tot 12 herhalingen. Bijvoorbeeld maandag, woensdag en vrijdag uitgevoerd buiten of op een loopband-- of Meng omhoog uw routine met het scala aan cardio-oefeningen hierboven vermeld. Uitvoeren van een volledige lichaam circuit op dinsdag en donderdag; oefeningen voor je benen, borst en rug, alsmede uw abdominals omvatten.


gerelateerde artikelen