Hoe te dehydrateren perziken

October 27

Hoe te dehydrateren perziken

Uw eigen perziken drogen kunt u genieten van deze veelzijdige snack zonder de toegevoegde chemische ingrediënten gevonden in veel commerciële zuidvruchten producten. Zonder conserveringsmiddelen, gedroogde perziken houden in uw pantry voor een jaar of langer in een koele, droge plaats. Eet het fruit gedroogd of reconstrueren het later voor gebruik in taarten, schoenlappers en andere perzik gerechten. Verwacht uw gedroogde perziken zijn donkerder dan commercieel gedroogde perziken, maar maak je geen zorgen, als ze de dezelfde smaak en de voeding verpakken.

Stap 1

Meng een oplossing van 1 deel citroen sap met 8 delen water in een kom om te gebruiken als oplossing voor dompelen.

Stap 2

Schil de perziken dun, weinig vlees mogelijk verwijderen. Snijd rond de perzik van boven naar beneden, de perzik in tweeën splitsen. Verwijder de pit.

Stap 3

Snijd de perzik in gewenste stukken, tot ½ inch dik hooguit. U kunt perziken droog als helften of als dunne plakjes, afhankelijk van uw gebruiksdoel. De segmenten in de bereid citroensap en het water vallen. Laat de perziken in het water gedurende 3 tot 5 minuten.

Stap 4

Drain de plakjes en plaats ze in een enkele laag op de dehydrator schaaltjes. Stapel de schaaltjes volgens de aanwijzingen van de fabrikant.

Stap 5

Droog de perziken op 135 graden Fahrenheit of op de instelling normaal in de dehydrator. Als uw dehydrator niet de instelling van een normaal biedt, gebruik laag. De vrucht wordt gedaan wanneer het is droog maar nog steeds plooibaar. Verwachten perziken te nemen 8 tot 16 uur drogen, afhankelijk van de grootte van uw stukken, de temperatuur van uw dehydrator en de vochtigheid in de lucht.

Stap 6

Bewaar de gedroogde perziken verzegeld in een pot of doorzichtige plastic zak. Check ze na 24 uur. Als er condensatie verschijnt aan de zijkanten van de container, terugsturen naar de dehydrator voor een paar uur extra droogtijd.

Tips

  • Lees en volg de instructies op uw elektrische voedsel dehydrator.

Wat die u nodig hebt

  • Citroensap
  • Kom
  • Mes
  • Elektrische voedsel dehydrator