Hoe verteerbaar Is Popcorn?

February 4

Hoe verteerbaar Is Popcorn?

Wanneer voedsel in uw spijsverteringskanaal, wordt het omgezet in een absorbeerbare voedingsstof. Sommige delen van popcorn zijn gemakkelijker geabsorbeerd dan anderen. Popcorn wordt beschouwd als een bron van hele korrels voedsel, wat betekent dat het bevat de hele graankorrels. Volle granen zijn rijk aan mineralen, vitaminen en vezels, afgeleid van de delen van het kiem, zemelen en endosperm van de korrel. Terwijl popcorn uiteraard een low-calorie snack is, het toevoegen van boter, olie en andere soorten toppings verhoogt de hoeveelheid calorieën en vet je verbruikt.

Vezels in Popcorn

Vezelrijk voedsel, zoals fruit, groenten en gehele korrels, bieden zowel oplosbare en onoplosbare vezels, maar ze hebben meestal een hogere bedragen van de ene op de andere, volgens het Linus Pauling Instituut. Popcorn is een bron van onoplosbare vezels die door je darmen relatief intact reist zonder breken. Onoplosbare vezels uit popcorn veegt via uw spijsverteringskanaal, eten langs, verhoging van de fecale massa en houden u regelmatig duwen. Terwijl vezel een eetbare gedeelte van plantaardig voedsel zoals popcorn is, kan niet het worden verteerd.

Vezels in het dieet

Vrouwen moeten 25 gram voedingsvezels per dag, en mannen moeten maar liefst 38 gram, maar de gemiddelde dieet in de Verenigde Staten alleen voorziet in ongeveer de helft van deze bedragen. Het verhogen van uw vezel inname door het consumeren van de aanbevolen 3 tot en met 4 ounces of equivalenten van graan porties per dag. Een portie popcorn komt overeen met een deel 3-cup, meldt MyPyramid.gov. Popcorn biedt iets meer dan 1 gram vezels per kopje. Als je niet gewend bent aan het nuttigen vezelrijk voedsel, geleidelijk verhogen van uw inname over een paar weken. Aangezien fiber is niet verteerd, toevoegen van teveel vezels van popcorn en andere alle bronnen tegelijk intestinale nood, zoals gas, opgeblazen gevoel, constipatie en diarree kunnen veroorzaken.

Andere voedingsstoffen in Popcorn

Popcorn is bekend om zijn vermogen om het passeren van je darmen, houden de meeste van zijn structuur zonder volledig verteerd of afgebroken. Popcorn biedt sommige voedingsstoffen dan vezel die zijn gemakkelijker geabsorbeerd in uw spijsverteringskanaal. Je moet 310 tot 420 mg magnesium, fosfor 700 mg en 400 microgram folaat uit uw dieet elke dag, zegt het Bureau van Dietary Supplements. Een portie 3-kopje gewone lucht-geknald popcorn bevat ongeveer 35 milligram magnesium en 86 milligram fosfor. Deze belangrijke mineralen zijn essentieel voor sterke botten. Je kan er ook over 7 microgram van folaat in een 3-cup portie popcorn. Folaat, een B-vitamine, kan helpen voorkomen dat neuraalbuis afwijkingen, terwijl de foetus in de baarmoeder. Voor je lichaam om het absorberen van deze nutriënten uit de popcorn te kunnen, moet je het kauwen zorgvuldig en grondig te breken van de kernel.

Voordelen van Popcorn

Popcorn kan helpen met uw gewichtsverlies inspanningen. Deze caloriearme snack heeft minder dan 100 calorieën per portie van 3-cup. Popcorn van vezelig niet-verteerbare husk duurt langer voor u om op te kauwen, waardoor uw lichaam te registreren dat het vol is en je ervan weerhoudt overeten. De onoplosbare vezelinhoud van popcorn maakt het zitten in je maag voor een tijdje, houden u tevreden tussen de maaltijden. Bovendien, kan het hoge vezelgehalte helpen voorkomen dat uw risico op hart-en vaatziekten, type 2 diabetes en de ziekte van de diverticular, zegt het Linus Pauling Instituut.


gerelateerde artikelen