Aluminiumfolie kinderactiviteiten

January 24

Aluminiumfolie kinderactiviteiten

Aluminiumfolie is niet alleen voor uw activiteiten van het koken en bakken in de keuken. U kunt het ook gebruiken voor boeiende activiteiten met je nieuwsgierig kind. Kies activiteiten op basis van uw kind leeftijdsniveau die zijn educatief en onderhoudend, of dat haar creatieve sappen stromen te krijgen.

Aluminiumfolie sensorische activiteiten

U kunt aluminiumfolie voor een verscheidenheid van sensorische exploratie activiteiten voor peuters en kleuters. Laat uw kind het gevoel van een glad blad van aluminium, vervolgens crumble het omhoog en voel het verschil in de textuur. Het geluid dat de folie maakt wanneer het omhoog verkruimelde krijgt wijzen. Helpen haar vinden van de juiste woorden om te beschrijven van het geluid, zoals "knapperig" of "crinkly." Geef hem vellen aluminiumfolie van verschillende lengtes te Brokkel in ballen en zie welke hij de verste kan gooien. Rollen van de verschillende bladen aluminiumfolie samen tot een bal en uw kind uitrollen en tellen van de lagen van folie.

Aluminiumfolie decoratieve kunst

Help uw peuter maken versieren folie arts dat ze op het display zetten kan. Voor één idee, geef uw kind een vlakte, kunststof fotolijst in aluminiumfolie te dekken. Ze kan proberen te houden van de folie zo glad mogelijk of ze kan het crinkly voor de textuur. Laat haar gebruik tempura verf om te versieren het frame van aluminiumfolie. Voor een ander decoratief object, kan uw kind een aluminiumfolie star op top van uw kerstboom maken. Knip de vorm van een grote start van karton, dan heb je kind omslag het karton met aluminiumfolie. De star hechten aan een draad boom topper houder, die u op de vele ambachtelijke winkels vinden kunt.

Aluminiumfolie ambachten

Heeft uw kind verschillende aluminiumfolie afdruk foto's maken met behulp van diverse objecten. Bijvoorbeeld, om foto's van blad-wrijven, lag een blad op een vierkant van karton. Wikkel een vel aluminiumfolie strak rond het karton en blad, dan heb je kind wrijf haar hand stevig over de folie totdat de vorm en de aders van het blad begint te verschijnen. Uw kind kunt boete-tipped markers te traceren van de vorm en de aders van de bladeren zo goed gebruiken. U kunt ook proberen met andere objecten zoals munten en boomschors. Voor een ander vaartuig, hebben uw kind maken een vis met aluminiumfolie schubben. Neem een papieren bord en snijd van de driehoek uit te maken van een open mond. Lijm de driehoek aan de andere kant van de plaat te laten uitzien als de staart van een vis. Heeft uw kind knippen of scheuren van aluminiumfolie in licht afgeronde stukken en lijm hele plaat lichaam en staart. Lijm vervolgens kleine stukjes van kleurrijke stukjes weefsel papier op de top van de folie. Voeg een googly ogen boven de monding.

Aluminiumfolie educatieve activiteiten

Folie kunt u uw kind eenvoudig wetenschap beginselen begrijpen. Bijvoorbeeld, kunt u kunt de aluminium folie boten om te testen in water te zien of ze zweven en hoeveel gewicht ze kunnen omgaan vóór het tot zinken brengen. Moedig uw kind om te proberen van verschillende vormen van de boot, met behulp van tape om lekken te voorkomen. Zodra ze sommige zwevende boten heeft, objecten zoals pence en paperclips om te zien welke zinken sneller toevoegen. Bespreking van vraagstukken zoals gewicht en dichtheid en hoe de boten aangezien de dichtheid lager dan de dichtheid van het water is zweven. Het toevoegen van gewicht maakt het dichtere en teveel gewicht kan het dichtere dan water, waardoor het tot zinken. U kunt ook test aluminiumfolie tegen andere items om te zien welke het beste is voor isolatie. Bijvoorbeeld, wrap wrap bekers voor ice in aluminium, een wollen Sok en bubble. Praat met je kind over hoe aluminiumfolie is een slechte geleider van warmte en weerspiegelt het, houden koude punten kouder, langer.


gerelateerde artikelen