De gevaren van Cascara Sagrada schors

November 26

De gevaren van Cascara Sagrada schors

Cascara sagrada, een lid van de familie van duindoorn, groeit in de Pacific Northwest van Noord-Californië naar British Columbia. De gedroogde en leeftijd schors was een gemeenschappelijke behandeling van constipatie in Native American medische traditie. De Food and Drug Administration verboden het gebruik van cascara in over de toonbank en voorschrift laxeermiddelen in 2002. Het verbod, echter, is niet van toepassing op kruiden en voedingssupplementen, noch op laxeermiddelen met cascara sagrada die reeds op de markt waren. Sommige dieet supplementen en kruiden dubbelpuntreinigingsmiddelen omvatten cascara sagrada als een zuiverend, maar gebruikers moeten zich bewust zijn van de mogelijke bijwerkingen en gevaren.

Laxerend afhankelijkheid

Cascara sagrada is een genotmiddel laxerende dat werkt door irritante uw dikke darm spieren en waardoor ze contract. Cascara regelmatig gebruik voor een lange periode van tijd kan permanent beschadigen uw spijsverteringskanaal en maak u afhankelijk van laxeermiddelen voor stoelgang, volgens James Duke, auteur van "The Green Pharmacy Herbal Handbook", en vele anderen. In feite, heeft de FDA lang vereist dat preparaten cascara een waarschuwing dragen tegen het gebruik van hen voor meer dan een week, tenzij geregisseerd door een arts.

Elektrolyt onbalans

Overmatig gebruik van cascara sagrada kan leiden tot onbalans van de elektrolyt. Uw lichaamsvocht bevatten deze normalerwijze ook mineralen en zouten zoals kalium-, natrium- en calciumzout in precieze verhoudingen. Wanneer iets het evenwicht van deze mineralen verstoort, elektrolyten, genaamd wordt je lichaam niet goed functioneren. Diarree, een van de mogelijke bijwerkingen van cascara sagrada, is een gemeenschappelijke oorzaak van elektrolyt onbalans. Elektrolyt onbalans kan leiden tot symptomen die van duizeligheid en wazig zien tot orgaanfalen en dood, volgens "Go Ask Alice," een dienst aangeboden door Columbia University Health Services variëren.

Uitdroging

Harde laxeermiddelen zoals cascara sagrada kunnen leiden tot diarree, wat leiden uitdroging tot kan. Hogere doseringen cascara hebben meer kans om te leiden tot diarree tot het punt van uitdroging, wat leiden zwakte, wazig zicht, verwarring, flauwvallen, nierschade en dood tot kan.

Verse schors gevaren

Kruiden supplementen moeten bevatten cascara sagrada schors die voor ten minste één jaar is zijn verouderd. Verse schors heeft hogere niveaus van de werkzame bestanddelen in cascara, die leiden ernstige diarree, bloederige diarree, braken en abdominale krampen tot kan.

Drug Interactions

Overleg met uw arts of gezondheidszorg provider voordat u producten cascara sagrada als u hart stimulerende medicijnen zoals digitalis of diuretica nemen. Volgens hertog, kan cascara sagrada verhogen de potentie van die medicijnen en eventueel kunnen leiden tot deficiëntie van kalium.

Gevaren met andere aandoeningen

U moet niet het gebruiken van producten waarin cascara sagrada als u hebben van buikpijn, misselijkheid of braken, of hebt u chronische intestinale wanorde, met inbegrip van ziekte van Crohn, Prikkelbare darmsyndroom en colitis ulcerosa, volgens de website van gezondheidscentrum van de Universiteit van Utah.

Mogelijk carcinogeen

Het gezondheidscentrum van de Universiteit van Utah meldt ook dat emodin, een stof in cascara schors, is onder evaluatie als een mogelijk carcinogeen. Het bewijs suggereert dat cascara sagrada is waarschijnlijk niet kankerverwekkend als in aanbevolen doseringen gebruikt, volgens "Botanische Dietary Supplements Gone Bad," een artikel gepubliceerd in chemisch onderzoek in de toxicologie de voorzichtigheid van de auteurs, echter, dat chronisch gebruik kan leiden tot 'gentoxic events'--schade aan cel DNA mutaties gemeenschappelijk in kanker zou kunnen veroorzaken.


gerelateerde artikelen