Beste vitamines te nemen voor dagelijkse energie voor mannen boven de 40

December 16

Beste vitamines te nemen voor dagelijkse energie voor mannen boven de 40

Metabolisme begint te vertragen op leeftijd 40, volgens "USC Health" tijdschrift. Spier daadwerkelijk begint te breken in uw 30s, en het lichaam niet zo efficiënt als het eenmaal deed voedingsstoffen absorberen. Metabolisme vertraagt begint bij ongeveer 40, en de Mars naar ouderdom echt begint. Bij 40, moet je beginnen met het verminderen van het aantal calorieën die je elke dag eet ter voorkoming van gewichtstoename en in overweging nemen van een multivitamine voor een optimale gezondheid. Praat met uw arts om ervoor te zorgen supplementen zal niet bemoeien met eventuele lopende behandelingen en zal niet negatief interactie met om het even welk van uw medicijnen.

Lycopeen

Lycopeen is de voedingsstof in tomaten die ze rood maakt. Hoe dieper de rode, hoe hoger de lycopeen inhoud. Terwijl het eten van rode vruchten en groenten is unidirectioneel lycopeen toevoegen aan uw dieet, wordt vitaminesupplementen kunnen helpen verhogen van uw energie-niveaus en verminderen uw risico op prostaatkanker. Lycopeen vaak is opgenomen in kwalitatief hoogwaardige multivitaminen of afzonderlijk kan worden genomen. Mannen met hoge doses van lycopeen in hun systeem ook risico hun van het ontwikkelen van maculadegeneratie, een leeftijdsgebonden oogziekte die tot blindheid leidt. Het kan ook u beschermen tegen hart-en vaatziekten.

Anti-oxidanten

Antioxidanten zijn belangrijk voor mannen meer dan 40 om een goede spijsvertering en daalde om te compenseren voor niveaus van bepaalde enzymen in het lichaam. Antioxidanten zijn de vijanden van vrije radicalen, die kan je je traag voelt wanneer uw lichaam zuurstof voor energie gebruikt. Groene thee vitaminesupplementen zijn krachtige antioxidanten kunnen u prostaatkanker voorkomen terwijl het verhogen van uw energie-niveaus. Oudere mannen in China en Japan het drinken van groene thee als onderdeel van hun dagelijkse leven en opmerkelijk lage exemplaren van prostaat problemen vertonen.

B-12

U hebt een vitamine B-12 tekort als je moe en zwak gevoel. Dat zijn geen normale tekenen van veroudering die je gewoon moet accepteren. Praat met uw arts over uw symptomen te zien als u B-12 supplementen of een sterkere aanpak in de vorm van B-12 injecties nodig. Volgens het kantoor van Dietary Supplements, tussen 10 en 30 procent van alle oudere volwassenen lijden atrofische gastritis, een aandoening die vermindert de absorptie van vitamine B-12 en uw gebrek aan energie zou kunnen veroorzaken.

DIM

Een natuurlijke chemische stof gevonden in kruisbloemige groenten zoals broccoli, spruitjes en bloemkool helpt mannen over de verhoging van de 40 testosteron en oestrogeen productie. Lage hormoonniveaus die van nature met de leeftijd voorkomen zijn een van de meest voorkomende oorzaken van verminderde energie niveaus in oudere mannen, volgens website hart voorjaar. Want het is moeilijk om te eten genoeg van de groenten een verschil in je hormoonspiegels te maken, kun je een vitaminesupplement met DIM of dindolylmethane. Het supplement kan ook uw seksuele functie verbeteren en helpen versterken van zwakke botten. Het helpt je sneller afvallen en slanker en sterker voelen.

Waarschuwing

Een multivitamine die hoge doses van zowel vitaminen en mineralen bevat is ideaal voor mannen boven de 40, maar mannen boven de 40 moeten vermijden vitaminen die ijzer bevatten. Je krijgt voldoende hoeveelheden in uw dieet, en buitensporige ijzer kan leiden tot gezondheidsproblemen bij oudere mannen. IJzeren overbelasting kan leiden tot hartfalen en cirrose van de lever.


gerelateerde artikelen