Sociale ontwikkelingsactiviteiten voor baby 's

July 27

Sociale ontwikkelingsactiviteiten voor baby 's

Overzicht

Sociale ontwikkeling omvat vertrouwen, zelfbeeld, zelfvertrouwen en de mogelijkheid om te delen, samenwerken en band. Dit soort ontwikkeling is belangrijk voor uw baby en zijn latere succes op school en in vriendschappen. Tijdens zijn eerste levensjaar zijn spel en herhaling vooral belangrijk voor elk type van ontwikkeling. Eenvoudige activiteiten kunt voeden zijn sociale vaardigheden.

Peek-a-Boo!

Een spel van peek-a-boo kan helpen uw baby ontwikkelen sociaal, op meer dan één manier. Naast het maken van oogcontact en het helpen van uw baby glimlach en lach, kun je haar volgen van bewegende voorwerpen met haar ogen helpen. Bovendien, zal u voorbereiden haar voor de dag wanneer ze ontdekt dat object permanence. Wanneer ze jong is, beseffen ze niet dat een object er nog steeds, zelfs als ze het niet ziet. Wanneer ze een oudere baby, zullen ze kunnen begrijpen object permanence. Wanneer u uw gezicht of hoofd met uw handen of een deken bedekken, kan uw baby tot niet meer ziens. Ontdek uw gezicht of hoofd terwijl zeggen "Peek-a-boo!" en uw baby beginnen kan te begrijpen en vertrouwen dat zij u weer zien zullen--zelfs als je verdwijnen.

Imitatie activiteiten

Uw baby te imiteren en hem de gelegenheid na te bootsen u kan helpen zijn sociale ontwikkeling. Als je om de beurt imiteren elkaar, leert je baby hoe samen te werken en deelnemen aan een sociale activiteit. Het kan ook zijn zelfbeeld verbeteren. Wanneer uw baby een geluids- of gezicht expressie maakt, oogcontact met hem en dan imiteren het geluid of de expressie. Geef je baby een kans om u te imiteren door het maken van eenvoudige geluiden en domme expressies.

Lezing aan Baby

Lezen om uw baby helpt haar taal te begrijpen en luisteren vaardigheden op te bouwen. Het staat ook haar verschillende emoties en expressieve klanken, die haar helpen kunnen om later te horen. Kinderen gezondheid beveelt instelling opzij tijd om te lezen van elke dag, zoals voor het slapen gaan. Houd boeken handig thuis en in de luiertas. Probeer boeken gemaakt van karton of stof als je baby graag alles in haar mond gestopt.

Binding met Baby

Een van de meest efficiënte manieren om te helpen de sociale ontwikkeling van uw baby is te besteden tijd binding met hem. Boeiende hem gewoon in glimlacht kan helpen zijn ontwikkeling van de hersenen. Weergeven in de vorm van kussen van liefde en genegenheid, kunnen knuffels en eenvoudige conversatie helpen bouwen zijn vertrouwen en het zelfbeeld. Stel opzij tijd elke dag om te praten met uw baby, hem te houden of zingen een liedje voor hem.


gerelateerde artikelen