Kinderactiviteiten in Puerto Rico

March 13

Kinderactiviteiten in Puerto Rico

Puerto Rico is een Caribische eiland dat biedt familie vakantiegangers 300 stranden, historische plaatsen die teruggaat tot 2000 voor Christus en het alleen subtropisch regenwoud in het Amerikaanse Nationaalpark systeem, volgens SeePuertoRico.com. En als ouders uitgeven een rustige tijd alleen wilt, sommige hotels bieden speciale kids activiteiten.

Plan uw bezoek met uw jonge geitjes

De Puerto Ricaanse regering heeft een project om te verhogen van Puerto Rico's beroep op toeristen, en op haar website Puerto Rico door de Puerto Ricans, vindt u foto's van vlekken geĆ¼pload door mensen die daar wonen. In categorieĆ«n onderbrengt, kunt u gaan door de galerie met uw jonge geitjes en selecteren van de plaatsen die u zou willen zien. Oudere kinderen kunnen vinden materiaal die ze voor een schoolproject gebruiken konden en kinderen in de kleuterschool of de eerste rang zou kunnen voor te bereiden op een vondst hun klasse na de reis.

Pretparken

Twee grote pretparken zijn in Puerto Rico. Het Olympisch dorp aan de zuidkust van het eiland heeft zeven specialiteit attracties: rock klimmen, Minigolf, drie waterparken, een Olympisch museum en botanische park. Daarnaast kunt u sportfaciliteiten, als u reserveren. Deze activiteiten omvatten boogschieten, mountainbiken, badminton, Duiken, schaatsen en fitnesstraining. Las Cascadas, het grootste Caribische waterpark, heeft verschillende waterattracties voor kinderen. Het is in Aquadilla, op het noordwestelijke puntje van het eiland, en vindt u ook een ijsbaan, stranden en andere activiteiten geschikt voor kinderen daar.

Natuurlijke attracties

Een bezoek aan het subtropisch regenwoud van El Yunque in noord oostenlijkste gedeelte van het eiland zal een beroep op kinderen die graag wandelen in de natuur, zie subtropische planten en dieren in hun natuurlijke omgeving en plons in de watervallen. Als u liever horen van verklaringen voor wat je ziet, kunt u een gids huren. De Rio Camuy grot Park is gevonden tussen de hoofdstad, San Juan en Aguadilla. Een trolley koffer vervoert bezoekers en dit is het derde-grootste grottenstelsel ter wereld. Kinderen kunnen zien stalagmieten en stalagtieten 200 feet onder de grond.

Historische bezienswaardigheden van San Juan

Historische sites misschien niet onmiddellijk komen te letten wanneer het denken over activiteiten voor kinderen. Echter, misschien uw kinderen genieten van een bezoek aan de World Heritage Site El Morro, een oud fort met zes niveaus van kerkers, wallen en geheime doorgangen. De met gras begroeide esplanade tegenover het fort is een plek voor een familie picknick en Frisbee spelen. Kinderen 90 pond en zwaarder zal genieten van de historische tour van het oude San Juan, een Segway rijden en ze kunnen zelfs sommige geschiedenis leren op hetzelfde moment.

Musea

Een museum voor kinderen, Museo del Nino, is aan de rand van de San Juan. Interactieve vertoningen boeien kinderen van alle leeftijden, en zelfs tieners en volwassenen. Plan op vier uur of meer plezier tijdens het leren over natuur- en exacte wetenschappen, muziekwetenschap en astronomie. Uw kinderen als dieren in het wild, zal ze de Museo de Vida houden. Meer dan 200 opgezette dieren worden in hun natuurlijke ecosystemen weergegeven. U kunt ronddwalen en dicht bij de exposities.


gerelateerde artikelen