Snel en eenvoudig vegetarisch ontbijt ideeën

March 7

Snel en eenvoudig vegetarisch ontbijt ideeën

Een vegetarisch dieet komen in verschillende rassen, sommige inclusief zuivelproducten, sommige met uitzondering van alle dierlijke producten allemaal samen. Afhankelijk van uw type van vegetarisch dieet zijn er opties voor een snelle en gemakkelijke ontbijt waarmee goede voeding zonder overtollige suiker, vet en calorieën. Het grootste aspect is om ervoor te zorgen u krijgt een goede hoeveelheid eiwitten, die soms in vegetarische diëten mist, volgens het leerboek "Exercise Physiology: Energy, Nutrition and Human Performance."

Fruit Parfait

Parfaits combineren vers fruit, muesli en yoghurt. Ze zijn vol met eiwitten, gezonde vetten en veel energie. Ze zijn ook snel en eenvoudig te maken en kan ook worden opgeslagen voor een snack na ontbijt of samen met uw lunch. Beginnen met laag vetgehalte of vetvrije yoghurt, smaak of een gewone, muesli en vers fruit die je wilt. Laag in een hoog glas of beker, de yoghurt onder wat fruit, misschien gesneden aardbeien of bosbessen. Voert u vervolgens een paar meer lagen van yoghurt gegarneerd met fruit en muesli op de top van de gehele parfait strooi. "Dit is een grote ontbijt-optie voor vegetariërs. Krijg je zo veel voedingsstoffen uit alle drie ingrediënten, plus u krijg een ton van eiwit en voelt vol en energiek voor de rest van de ochtend,"zegt geregistreerde diëtist Kim Dorval. "Wees voorzichtig niet te overdrijven de muesli, omdat het in calorieën oplopen kan als je geen aandacht."

Toast

Een van de meest elementaire ontbijt ideeën, toast is altijd een goede keuze voor een snelle en eenvoudige vegetarisch ontbijt. Gewoon kiezen voor het soort brood die u genieten, bij voorkeur een gezondere optie zoals volkoren of multi-graan, en toast het brood in een broodrooster. Voor meer eiwit, pindakaas toevoegen aan uw toast, in plaats van boter of jam of gelei te krijgen in een portie fruit in de ochtend toe te voegen. Vermijd boter vol-vet indien mogelijk; Kies laag vetgehalte of zelfs boter spray uw calorie-inname om laag te houden. "Toast is eenvoudig, gemakkelijk en u kunt er in een paar minuten en het eten voor onderweg," zegt Dorval. "Het idee is om het te bedekken met pindakaas te krijgen meer eiwitten en gezonde vetten, en gebruik een gezond soort brood. Voorkomen van de wit brood als je kunt."

Eieren

Als de eieren zijn een onderdeel van uw vegetarisch dieet, zijn er veel ei gebaseerde maaltijden die bereiden te, die allemaal snel en eenvoudig. Eieren bevatten een veel eiwit, met name eiwitten, en zijn laag in vet en calorieën. Sommige ideeën to make eieren voor het ontbijt zijn vast te stellen roerei, of over-makkelijk koken van eieren. Omeletten kunnen ook dienen als een geweldige optie groenten toevoegen aan uw ochtendmaaltijd. Kiezen voor biologische eieren en kies eiwit indien mogelijk. De meeste markten verkopen ook ei-gebaseerde producten die je gewoon in omeletten of roerei koken.


gerelateerde artikelen