Voedsel om te eten voor chronische BV

February 25

Voedsel om te eten voor chronische BV

Bacteriële vaginosis of BV, is een ongemakkelijk vaginale infectie die een verscheidenheid van medische complicaties veroorzaken kan, indien onbehandeld. Veel vrouwen ervaren terugkerende of chronische afleveringen van BV. Hoewel orale of vaginale antibiotica een methode zijn voor de aanpak van chronische BV, kan u ook wenst op te nemen van voedsel dat uw klachten en hun herhaling verminderen kunnen.

Bacteriële Vaginosis

Voedsel om te eten voor chronische BV

Een verscheidenheid van bacteriën bevinden zich in je vagina. Wanneer gezonde bacteriën het evenwicht tussen bacteriën domineren, treedt u niet abnormaal of ongemakkelijk kwijting. Wanneer de "slechte" bacteriën ontgroeien het aantal gezonde bacteriën, ervaren vrouwen afscheiding, jeuk en geur. BV verhoogt het risico van premature Arbeid en levering voor zwangere vrouwen. Hebt u deze symptomen, moet u uw zorgverzekeraar voor diagnose en behandeling.

Chronische BV

Voedsel om te eten voor chronische BV

Terwijl de eerstelijns behandeling voor BV orale of vaginale antibiotica is, ervaren veel vrouwen herhaling van de symptomen. Godverdomme, lijken IUD gebruik, frequente geslachtsgemeenschap en zwangerschap te leiden tot de herhaling. Als je douche, stop, maar het mogelijk onrealistisch te nemen op lange termijn veranderingen in levensstijl, zoals het verwijderen van de IUD of het gebruik van condooms in een monogame relatie.

Vitamine D

Voedsel om te eten voor chronische BV

Een risicofactor voor chronische BV die betrekking heeft op het dieet is vitamine D-deficiëntie. Vrouwen met lagere bloedspiegels van vitamine D lijkt te zijn op hoger risico voor het ontwikkelen van BV. Aangezien vrouwen vitamine D niveaus verhogen, vermindert hun risico van BV. Een verscheidenheid van vitamine D-rijke levensmiddelen in uw dieet, zoals verrijkte granen, melk en vis worden opgenomen. Vraag uw zorgverzekeraar als een vitamine D supplement wordt aangegeven.

Yoghurt

Voedsel om te eten voor chronische BV

Yoghurt bevat gezonde bacteriën genoemd Lactobacillus acidophilus, die een gezonde balans van bacteriën in uw maag-darmkanaal en de vagina bevordert. Hebt u van risicofactoren die uw kans verhogen op het ontwikkelen van terugkerende BV, kan eten yoghurt dat deze levende culturen op een regelmatige basis bevat helpen verminderen uw risico op herhaling.


gerelateerde artikelen