Dieet voor de lagere Abs

May 24

Dieet voor de lagere Abs

Het onderste gedeelte van de buik is een gemeenschappelijk probleem ter plaatse voor veel mensen van beide geslachten die betrokken bij gewichtsverlies zijn. De lagere abs zijn een uitbreiding van de hele abdominale regio, en niet een specifieke spiergroep. Een dieet specifiek gericht en elimineren van lagere buik flab bestaat niet. U moet meer dan één tactiek gebruiken in combinatie te verliezen van uw lagere buik Ardennen.

Over Spot reductie

Het concept van spot reductie is regelmatig gebruikt ter bevordering van fad diëten en oefenen van gadgets. In werkelijkheid is het niet mogelijk om vet te verliezen van een specifiek gebied van uw keuze. Spot reductie kan alleen worden bereikt door middel van liposuctie chirurgie. Een combinatie van minder calorieën en regelmatige lichaamsbeweging werpen vet uit over het hele lichaam. Aërobe activiteit, zoals hardlopen, zwemmen en fietsen, verbrandt lichaamsvet, terwijl krachttraining tonen de spieren onder.

Voedsel te eten

Een goed-rond gemaakte, gezonde voeding is de beste manier om te verminderen van calorieën en geef jezelf de beste kans op lagere buikvet te verminderen. Kiezen voedsel zoals vers fruit en groenten, gehele korrels en mager vlees en zuivelproducten geeft je voldoende hoeveelheden vezels en natuurlijk houden uw calorieën en vet inhoud in toom.

Voedsel om te vermijden

Wanneer u probeert om een probleemgebied zoals de lagere abs, wegnemen of ernstig beperken vele schadelijke levensmiddelen is een must. Fastfood, gefrituurd voedsel, verwerkt voedsel, hoge suiker voedingsmiddelen en hoge natrium voedingsmiddelen zal alleen houden je terug. Ook controleren de calorieën u deelnemen die in vloeibare vorm, zoals frisdrank of alcohol.

Lagere Ab oefeningen

Als uw gewicht verlies inspanningen bewegen langs, Toon en versterking van uw lagere abs, dus ze zijn sterk en stevig als het vet verdwenen is. Ophangen van een scheenbeen bar en hef je benen tot je borst te raken van de lagere abs. Probeer ook op de vloer liggen, je benen samen te houden en het maken van cirkels gewoon korting op de vloer. Laatste, lig op je rug met knieën gebogen en zet je benen langzaam van kant aan kant, zonder het te laten raken de vloer.

Verminder Stress

Het stress hormoon cortisol is een noodzakelijk en nuttig onderdeel van de strijd of vlucht reactie in tijden van stress ervaren. Het is als cortisol niveaus in het lichaam worden verheven te wijten aan langdurige stress die problemen zullen optreden. Cortisol heeft een directe verbinding met vet opslag en gewichtstoename, volgens de Universiteit van New Mexico. Vermindering van stress kan worden bereikt door middel van activiteiten zoals yoga, tai chi of meditatie, of door te elimineren of te wijzigen elementen die leiden stress in je leven tot.


gerelateerde artikelen