Opgevend koolhydraten & suikers

August 2

Opgevend koolhydraten & suikers

Eten van te veel suiker kan meer doen dan alleen van invloed op uw gewicht. In zijn boek "Suiker verslaving overwinnen" wijst Emile Randolph Pitman erop dat suiker leiden stemmingswisselingen, depressie en binging tot kan. Het kan ook je houden in een nooit eindigende yo-yo dieting cyclus. Opgeven van suikers is echter niet altijd eenvoudig, juist vanwege hun verslavende karakter.

Stap 1

Elimineer suikers een beetje op een moment. Kappen van koolhydraten tot een zeer klein aantal tegelijk kan leiden tot vermoeidheid, hoofdpijn en zwakte, volgens Atkins.com. In plaats daarvan beginnen door het elimineren van de duidelijkste suikers, zoals snoep, gebak en zoete snacks in het algemeen. Verwijder vervolgens wit meel en granen, zoals witte rijst.

Stap 2

Enkelvoudige koolhydraten vervangen door volkorengranen. Complexe koolhydraten zijn bruine rijst, volkoren brood en gewone haver. Volgens «««TheDietChannel.com zitten complexe koolhydraten vol met vezels zodat zij u volledige langer zal houden. Ze bevatten meer voedingsstoffen en is over het algemeen lager in calorieën dan witte koolhydraten.

Stap 3

Zoek naar verborgen suiker in producten. Als uw uiteindelijke doel is om op te geven alle suikers, moet u op zoek gaan naar het in ingrediënt lijsten en voeding etiketten. Suiker kan worden verborgen in iets van soepen en sauzen ingeblikte soepen, salade dressings en zelfs mayonaise.

Stap 4

Optimaal van uw koolhydraten uit groenten, fruit en noten. Dit zijn allemaal rijk aan vezels. Fiber kan helpen stabiliseren van uw suiker van het bloed, die op zijn beurt gemak helpen zal uw cravings voor koolhydraten. Wegblijven van hoge-zetmeel groenten zoals aardappelen en maïs, en in plaats daarvan richten op donker groene bladgroenten.

Stap 5

L-glutamine supplementen nemen. Dit aminozuur wordt verkocht aan health food winkels en apotheken zonder een voorschrift. Volgens Julia Ross, directeur van de California, de verslaving kliniek Recovery Systems kliniek, geeft L-glutamine de hersenen de brandstof die je normaal van koolhydraten krijgen zou. Dit helpt u het hunkeren naar vechten totdat je lichaam aan het gebrek aan koolhydraten en suikers went. Overleg met uw arts alvorens eventuele aanvulling.


gerelateerde artikelen