Avocado's & Salmonella

July 23

Avocado's & Salmonella

De Centers for Disease Control and Prevention (CDC) registreert ongeveer 40.000 gevallen van salmonellose bij zijn jaarlijks met vele duizenden extra gevallen gaan ongemelde. Salmonella, de bacteriën die verantwoordelijk zijn voor salmonellose, leven in de darmen van mensen, dieren en vogels en kunnen worden overgedragen door met ontlasting besmet voedsel. Avocado telers, met name die in Californië, volg de staat goede landbouwpraktijken en goede oogsten praktijken programma's bieden veilige vruchten te beperken van het risico van salmonella.

Geschiedenis

In vergelijking met tomaten, die waren gekoppeld aan 14 multi-state uitbraken van salmonella van 1990 tot 2008, zijn avocado's slechts af en toe gekoppeld aan salmonella. In juli 2008 onderzocht de North Carolina Division of Public Health, de CDC en de Mecklenburg County Health Department 13 mensen had gegeten in een Mexicaanse stijl restaurant in Charlotte en bezweken aan een infectie door de zeldzame Salmonella Saintpaul stam. Onderzoekers verbonden de ziekte met guacamole, die wordt gemaakt met avocado.

Tijdsbestek

Ook in juli 2008, in een beweging die niet expliciet gekoppeld aan de zieke restaurant patroons, de North Carolina Department of Agriculture en diensten aan consumenten aan herinnerd Hass avocado's uit een Hildalgo, Texas, leverancier. Het Agentschap North Carolina en de Texas Department of State Health Services geïdentificeerd de avocado's besmet met salmonella op basis van de bemonsterings- en analysemethoden, volgens de Amerikaanse Food and Drug Administration. De avocado's werden verspreid in New York, Texas en Mexico.

Overwegingen

Salmonella normaal leven in dierlijke darmen, en telers moeten alert zijn op de risico's van introductie van menselijke of dierlijke fecale materie in de teelt en verwerking van avocado's, merkt het document & ldquo; Richtlijnen van de veiligheid van het voedsel & rdquo; goedkeuring door de Commissie van de Avocado Californië. Mogelijke besmetting bronnen ten onrechte omvatten behandeld mest, in de buurt compostering opslagplaatsen of vee of pluimvee operaties, en hoge concentraties van dieren in het wild, die kunnen storten of bijhouden besmette ontlasting. Het document waarschuwt dat het plaatsen van de vruchten op de grond vóór het vervoer naar opslaglocaties of oogsten meevaller vruchten vormen een risico.

Preventie

Toezicht op de compost om ervoor te zorgen dat het wordt warm genoeg om te doden van ziekteverwekkers verminderen helpt het risico van besmetting. Om te minimaliseren van risico's, avocado telers moeten ervoor zorgen mest goed oud en opgesplitste voordat u het toepast op de velden, neemt nota van de Commissie. Elke werknemer die gediagnosticeerd met actieve salmonellose moet worden vrijgesteld van het werk contactpersoon met produceren of verwerken van apparatuur. Omdat alle dieren, met inbegrip van zoogdieren, vogels, reptielen en insecten, kan mogelijk een vector voor salmonella, adviseert telers moeten ongediertebestrijding systemen opzetten, houden de gronden duidelijk van afval, afval en vuilnis en snijden het gras te ontmoedigen knaagdieren en reptielen, de California Avocado Commissie.

Deskundige inzicht

Avocado's hebben een relatief laag risico van verontreiniging, die de industrie bereiken van kwaliteitsborging helpt, vertelde Walter Ram, voedsel veiligheid directeur voor Los Angeles gebaseerde Giumarra Cos., het tijdschrift van de "The Packer". RAM opgemerkt dat avocado's zijn een droog gewas dat water niet moet wassen. & ldquo; De kans op besmetting is erg laag,"zei hij.


gerelateerde artikelen