Creatieve kostuum ideeën voor een pre-tiener meisje

July 26

Creatieve kostuum ideeën voor een pre-tiener meisje

Uw preteen is waarschijnlijk ontgroeid haar fascinatie voor kinderen '' s stripfiguren en schattige dier kostuums, dus nu is het tijd om creatieve en Toon uw dochter hoe cool je kan zijn. Help haar de perfecte kostuum voor haar preteen persoonlijkheid in elkaar en doe het allemaal op een begroting, zodat u kunt pronken hoe begroting savvy u kunnen op hetzelfde moment.

Good Girl Gone (gewoon een beetje) Bad

Little Red Riding Hood, Alice in Wonderland en zelfs kleine Miss Muffet zijn tekens die uw dochter heeft waarschijnlijk ontgroeid. Echter, als je een beetje volwassen spin op elk van deze kostuums, zijn ze waarschijnlijk gelijk uw preteen straatje. Ze is te jong voor iets te pittig, maar een klein beetje van duivelse charme is oke. Een kleine Miss Muffet kostuum transformeren in iets wat die ze door strijken op sommige Strass spinnen dragen zullen. Voeg dat een paar meer in een spiraal patroon rond één been van haar kousen en laat haar slijtage een paar stick-on edelsteen spin tatoeages op haar armen, gezicht of nek. Verwijder de mouwen uit een Riding Hood kostuum en vervang ze met rode kanten mouwen in plaats daarvan. Voeg in plaats daarvan een stick-on wolf tatoeage onder de arm van de kant of op haar sleutelbeen.

Spa koningin

Als uw preteen dochter zoveel tijd op haar nagels, huidverzorging en make-up besteedt als ze op haar schoolwerk doet, mogelijk een koningin van de spa een perfecte pasvorm. Het beste deel over dit kostuum is dat u waarschijnlijk het merendeel van de items al hebt! Begin met een paar pyjama onder een full-length badjas, en voegt u een pluizig paar pantoffels en een paar krulspelden rond de kroon van haar hoofd te houden van haar haren terug van haar gezicht. Toepassing wat licht groene make-up te laten uitzien als een gezichtsmasker. Daarna, hebt uw dochter zetten een slaap masker en trek het naar de top van haar voorhoofd. Een set van valse nagels, boven het kostuum met een kroon erboven en voila--een perfecte preteen spa koningin toevoegen.

Schoonheid optocht koningin

Voor een fashionista diva, zal een schoonheid optocht koningin kostuum helpen uw preteen pronken haar modieuze kant. Neem een kijkje op tweedehands winkels en einde-van-seizoen toleranties te vinden van een full-length schede. Het is oke als de jurk nogal duidelijk, is want je glam kunt het omhoog met ijzer-op steentjes, edelstenen, satijn lint en kant. Pick-up een paar lange, witte satijnen handschoenen, de hoogste hakken die ze kunt beheren en een mooie tiara aan de kroon van de koningin. Maak een sjerp uit een lange lengte van 3-duim-brede satijnen lint en schrijven "Pageant Beauty Queen" over de vleugel met textielverf. All that's left is nu wat glamour make-up en een fancy updo en uw dochter is klaar om het debuut van het kostuum.

De moderne Vampire

Deze klassieker is altijd in stijl met de voortdurende introductie van nieuwe vampier films, en omdat sommige van de moderne wendingen op de klassieke vampier, uw preteen is niet beperkt tot de traditionele zwarte kleding en gloeiende rode ogen. Overwegen de vampier ze meest bewondert en zoek vervolgens naar alledaagse kleding te passen bij de rol. Als u bereid bent te duur, kunt u ook ophalen enkele licentie accessoires ter verbetering van het kostuum, zoals een ketting, armband of ring. Een palet van bleke of witte make-up halen om haar gezicht en andere blootgestelde gebieden op zijn minst een paar tinten lichter. U kan zelfs willen halen sommige lichaam glitter, afhankelijk van welke vampier het kostuum is ouderwets na. Voeg een beetje paars blauwe plekken onder haar ogen en je bent bijna klaar. Als uw preteen contacten al draagt, kijken naar een oranje of rood paar--afhankelijk van haar vampire ophalen. Thats it--een creatieve en aangepaste vampier kostuum.


gerelateerde artikelen