Tips voor droog ongezond haar

January 7

Tips voor droog ongezond haar

Natuurlijke oliën geven haar een gezonde glans en een aangename textuur--zonder hen, je haar verliest zijn glans en neemt op een saaie, broos of ongezonde blik. Om vocht in uw mooie sloten vergrendeld, moet u alleen een paar eenvoudige aanpassingen maken aan uw regelmatig haar-verzorgingsroutine. Geen enkele tip werkt zoals een magische ticket naar gezond haar, dus experimenteren met meerdere methodes om je haar weer op de rails te glimmen en beheersbaarheid.

Succesvolle wassen

Conditionering is de sleutel tot glanzende, soepel haar. Naast reguliere, na shampoo conditioning met een ultrahydrating conditioner, breng een hydraterende diepe conditioner ongeveer een keer per week. Gebruik een hydraterende of hydraterende conditioner in plaats van een eiwit-verpakt versterkende conditioner, tenzij je haar lijdt aan een broos, gemakkelijk breekbaar consistentie. Om haar dat beschikt over een teveel aan eiwit of kleuring producten te verzachten, draai ter verduidelijking of anti-residu shampoo. Ongeacht het soort shampoo die u gebruikt, uw toepassing te concentreren op de hoofdhuid in plaats van het haar zelf; richten op de hoofdhuid, u richten zweet en olie residu--een schone hoofdhuid houdt haar gehydrateerd. Als je dagelijks wassen hebt, probeer snijden uw sessies of twee keer per week te wassen of elke andere shampoo voor een toepassing van enkel conditioner overslaan.

Product Pointers

Kies hair care producten met natuurlijke ingrediënten. Elle magazine raadt palmolie, shea boter, Aloë, guar Boon en murumuru boter voor hidratatie droog haar. Na het shampooing en handdoek drogen je haar, een lichtgewicht leave-in conditioner, werken vanuit de hoofdhuid aan uiteinden van toepassing. Uitwijkmogelijkheid, haar oliën--die tegemoet te komen aan beschadigd haar--sleekness toevoegen en repareren van droogte. Kijk voor ingrediënten als avocado olie, druivenpitolie, zoete amandel olie en vitamine E voor maximale vocht.

Meer Tips voor Tresses

Bezoek uw stylist zo vaak mogelijk om trim off gespleten haarpunten, gebroken haren en andere beschadigd, droog tresses; Dit stimuleert een jongere, gezondere haren te schijnen door. Los uw dagelijkse stijl uit een beklemmende, strakke paardenstaart vloeiende golven of losse vlechten zwak haar en potentiële breuk te voorkomen. Versterken van uw dieet met haar milieuvriendelijke voedingsmiddelen zoals zalm, spinazie, walnoten en oesters, die veel omega-3 vetzuren en vitamine E. bevatten Een gezonde, evenwichtige voeding zorgt voor gezondere haren in het algemeen.

Praktijk preventie

Preventie dient als de meest effectieve methode om je haar tegen droogte. Vermijd het gebruik van haarverzorgingsproducten die harde, vocht-strippen siliconen of alcohol bevatten en slechts af en toe je haar föhnen. Wanneer u moet droog, van toepassing een leave-in conditioner eerst ter bescherming van uw sloten. Indien mogelijk, Vermijd warmte styling apparaten zoals krultangen en straighteners. Een spray-on UV beschermer van toepassing als u van plan bent om de dag onder de zon, in het zwembad of in de zee, zoals UV-stralen, chloor en zout water kunnen vervagen, uitdrogen en haar beschadigen.


gerelateerde artikelen