Suiker verslaving bij kinderen

December 22

Suiker verslaving bij kinderen

Suiker is toegevoegd aan veel bewerkte voedingsmiddelen, en kinderen zijn steeds verslaafd aan het zoete spul. Veel kinderen zijn gevoeliger zijn dan volwassenen aan de effecten van suiker. Kinderen hunkeren naar suiker, omdat wanneer zij enkele die hebben ze de neiging om te verpletteren hebben als het wordt verteerd, waardoor ze meer willen, zodat ze zich beter voelt. Als u denkt dat uw kind een suiker verslaving wellicht, overleg dan met uw kind arts om te bepalen van de beste cursus van behandeling.

Bronnen

Veel voedingsmiddelen hebben toegevoegde suiker, en je mag niet realiseren hoeveel suiker nuttigen van uw kind is. Elke gram suiker komt neer op 1/4 tsp., dus 12 g suiker is gelijk aan 3 theelepels. De gemiddelde persoon zou alleen het krijgen van 6 tot en met 12 tsp. van toegevoegde suikers per dag. Beperken of vermijden jarred pasta saus, frisdranken, fruitsap, suikerhoudende ontbijtgranen, yoghurt, ketchup, salsa, ingeblikte soep en snoep. Kijk voor ingrediënten die het achtervoegsel "ose," zoals fructose of sacharose bevatten, omdat ze suikers zijn toegevoegd. Andere ingrediënten die suikergehalte aangeven omvatten hoge fructose corn siroop, bietensap, rietsuiker, sorbitol en melasse.

Symptomen

Het belangrijkste symptoom van een suiker verslaving is gedrags-problemen. Volgens Dr. Kathleen DesMaisons, auteur van "Weinig suiker verslaafden," wil je suikerconsumptie stijgt langzaam te veranderen zodat uw kind gedrag geleidelijk verbeteren zal, terwijl ervoor te zorgen dat de wijzigingen die u aan haar dieet aanbrengt zal vasthouden. Kinderen met een suiker verslaving kunnen vertonen probleem gedrag zoals prikkelbaarheid, stemmingswisselingen, laag zelfbeeld, driftbuien en buitensporige praten; dergelijke gedragingen verdwijnt wanneer ze suiker verbruiken. Je doel is om het elimineren van de negatieve gevoelens die uw kind ervaart wanneer haar lichaam is suiker verlangen. Langzaam elimineren suiker bronnen en vervang ze door gezonde voeding van alle voedsel fracties, met inbegrip van fruit, groenten, mager eiwit, laag-vet zuivelproducten en volle granen. Dit zal voldoen aan de behoeften van haar voedingsstoffen, alsmede haar voel me gezonder maken, en het laat weinig ruimte voor zoete snacks en drankjes. Na verloop van tijd, ze stopt de suiker verlangen en haar lichaam zal aanpassen aan het nieuwe dieet, verbeteren van gedrag langs de weg.

Complicaties

Vele negatieve gevolgen zijn mogelijk wanneer uw kind te veel suiker verbruikt en verslaafd aan het wordt. Volgens Momscape, kan suiker verslaving bij kinderen beschadigen cellen, lagere immuniteit, leiden tot obesitas, een kind opvullen op lege calorieën en maken hem prikkelbaar en hyperactieve. Regelmatig consumeren te veel suiker ook kan interfereren met de productie van insuline en kan leiden tot diabetes. Dit is omdat wanneer de suiker wordt verbruikt, een piek in de bloedsuikerspiegel, waardoor een afscheiding van insuline en een crash in de bloedsuikerspiegel veroorzaakt, waardoor een kind hongerig en moe. Kortom, zal spenen van uw kind uit suiker zijn gezondheid verbeteren en zijn kansen op problemen verkleinen.

Deskundig advies

Help uw kind leren om te eten een gezonder dieet en zijn gevoelens en stemming sluit aan op wat hij eet. Leer uw kind de dag beginnen met een gezond ontbijt met eiwit en complexe koolhydraten ter vervanging van suiker. Verschuiving van geraffineerde voedingsmiddelen naar volkorengranen en knip een beetje suikerhoudende dranken en snacks op een moment. Tot slot helpen uw kind begrijpen dat hoge suiker inname maakt hem voelen ongezond en dat gezonde alternatieven hem maken beter voelen.


gerelateerde artikelen