Spierpijn in de elleboog van honkbal

December 31

Spierpijn in de elleboog van honkbal

Honkbal en pijn in de elleboog gaan praktisch hand in hand. Uit de inmiddels beroemde Tommy John-operatie, waarin men van uw elleboog ligamenten wordt vervangen door een strengere ligament van elders in je lichaam, te weinig Leaguer de elleboog in welke elleboog de pijn voor maanden terugkeren kan, zelfs jaren, in jeugdspelers. Elleboog pijn kan een overvloed aan verschillende dingen betekenen, maar voordat u een geavanceerde home behandeling begint, raadpleegt uw huisarts voor een professionele diagnose.

Oorzaken

Elleboog verwondingen gebeuren meestal als gevolg van slechte pitching mechanica. De hoeveelheid koppel geplaatst op uw elleboog en schouder ligamenten wanneer u bent het gooien van een bal is enorm, zelfs als uw monteurs zijn perfect. Als uw mechanica zijn scheef op een manier die uw arm naar beneden in een onnatuurlijke beweging trekt, wordt uw risico voor jezelf verwonden en lijden aan matige tot extreme pijn in uw elleboog aanzienlijk vergroot.

Verwondingen

Spierpijn in de elleboog kan een teken van een willekeurig aantal verwondingen, variërend in ernst van mild tot potentieel carrière bedreigend. Een gespannen spier of matig verstuikte gewrichtsbanden kan voelen net zo pijnlijk als een ernstige verstuiking of zelfs een gescheurde gewrichtsbanden. In het geval van kleine Leaguer van de elleboog scheidt de groeischijf in de arm van de meer volwassen bot in de elleboog, terugkerende pijn veroorzaakt zelfs na uitgebreide rest.

Behandeling

De eerste behandeling voor inner-elleboog pijn van honkbal moet de R.I.C.E.-methode. De elleboog voor een aanvalsperiode van 72 uur rusten. Het ijs van de elleboog voor 15 tot 20 minuten per keer, elke twee tot drie uur. Niet eerder het ijs direct op de huid, van toepassing, gebruik een barrière van doek tussen de twee. Wikkel de elleboog met een elastische bandage of een doek atletische bandage voor het comprimeren van de spieren en ligamenten en extra ondersteuning bieden. Tot slot, de elleboog te verheffen tot een hoogte hoger dan je hart. Blijven deze behandeling voor 72 uur, of totdat u uw arts te zien.

Preventie

In tegenstelling tot andere sporten, honkbal elleboog letselpreventie kan niet leiden tot het verpakken van het gewricht met elastische zwachtels tijdens het afspelen als u zal niet kundig voor uw normale taken zitten als je elleboog helemaal in beweging beperkt is. De meest effectieve vorm van elleboog letselpreventie in honkbal is het beoefenen van goede foute mechanica. Mechanica van gasten kan variëren van persoon tot persoon op basis van hun levering, moeten uw specifieke mechanica worden in overeenstemming met uw ellebogen natuurlijke bereik van de beweging te allen tijde. Werken met uw trainer en arts om ervoor te zorgen dat uw levering uw risico op letsel tot een minimum te beperken houdt.


gerelateerde artikelen