Pea grind veilig is voor kinderen?

December 27

Pea grind veilig is voor kinderen?

Je zou geschokt om erachter te komen dat het zand dat je in de zandbak van uw kind of rond spelen apparatuur mogelijk niet veilig om te spelen. Aannemer-rang zand kan bevatten deeltjes van siliciumdioxide en andere materialen die kunnen irriteren de longen of longschade veroorzaken met langdurige blootstelling. Veel ouders zoeken naar veiliger alternatieve bronnen van materiaal te vullen de zandbak of kussen van de grond. Pea grind kan passen bij de factuur, zolang uw kind is de pagina verstreken van de dingen in zijn mond te zetten.

Het kiezen van Pea grind

Pea grind heeft een aantal voordelen over spelen zand geproduceerd specifiek voor gebruik in sandboxen Kinderspeelruimte. Voor een is het goedkoper; je kan het kopen bij uw lokale opslag van de tuin. Kies gewassen, gesteriliseerde, stofvrije erwt grind, kind opvoeder Dr. Susan Hudson beveelt aan op de website van de vroege kindertijd nieuws. Katten van de buurt misschien niet vind het zo verleidelijk als zand, maar u nog steeds de sandbox vallen 's nachts houden moet.

Pea grind nadelen

Het verschil tussen zand en erwt grind in de zandbak is het verschil tussen een strand met heel fijn zand en Grover zand. Het niet hebben van het zelfde gevoel of fungeren als zand. U als niet pea grind zandkastelen, omdat het niet fijn genoeg. Ook kan het enigszins vuil te hanteren, tenzij u gewassen en gesteriliseerde erwt grind kopen.

Pea grind risico 's

Kinderen onder een bepaalde leeftijd--die kan variƫren van vrij een beetje van kind naar kind--zet alles in hun mond. Omdat pea grind groter dan zand is, kan het een gevaar voor verstikking presenteren voor zuigelingen en peuters. Voor peuters is erwt grind veilig, tenzij u hebt een peuter die nog steeds niet weerstaan zijn mond vullen met alles wat die hij behandelt.

Pea grind als een oppervlak

Sommige speeltuinen gebruiken erwt grind als een schokdempende oppervlak in plaats van met behulp van geraspte banden, gras of, de hemel verhoede, beton of asfalt. Pea grind is een flexibeler, veiliger uitvalsbasis in het geval van vallen van speeltoestellen, zolang uw kind ouder dan de leeftijd van de peuter is en zal niet proberen om het te eten. Plaats een base ten minste 12 inch diep om te voorkomen dat uw kind de onvermijdelijke tuimelen af de monkey bars. Pak niet de erwt grind neer, omdat de verpakking het vermindert het schokdempende effect, de kinderen gezondheid website waarschuwingen.


gerelateerde artikelen