Diëten voor Running Backs in de NFL

April 14

Een ideaal dieet voor running backs vereist 55 tot 60 procent van hun dagelijkse calorie-inname afkomstig zijn van koolhydraten, 15 procent uit eiwitten en 30 procent uit vet, volgens Leslie Bonci, die fungeert als de directeur van sportvoeding aan de Universiteit van Pittsburgh en in die hoedanigheid met de Pittsburgh Steelers raadpleegt. De meeste maaltijden moeten bestaan uit eiwitten, zetmeel en fruit en groenten, alle in gelijke porties.

Trainingskamp eten

De behoefte aan calorieën is op zijn hoogtepunt tijdens trainingskamp. Spelers kunnen moeten verbruiken 8.000 calorieën of meer per dag, volgens Bonci. Een ideaal dieet voor running backs omvat 55 tot 60 procent van de dagelijkse calorie-inname afkomstig zijn van koolhydraten, 15 procent uit eiwitten en 30 procent uit vet. Eiwitten dient rood vlees, gevogelte, vis, eieren, kaas, melk, yoghurt, gedroogde bonen en noten. Zetmeel moeten omvatten, rijst, pasta en aardappelen. Fruit zoals appels, bananen, grapefruit en druiven zijn een noodzaak, terwijl verse groenten zoals erwten, broccoli, bonen en maïs zijn ook nodig. Fastfood en desserts moeten worden weggenomen.

Pregame maaltijd

Vetarme maaltijden zijn beste voordat het spel omdat vetten langer te verteren duren en in het systeem langer blijven zal. Running backs die vetrijke maaltijden eten kan volledige en traag voelen tijdens het spel en dat moet tot elke prijs worden vermeden. Pregame maaltijden voor running backs omvatten onderzeese broodjes voor Turkije en ham, eieren met wafels en fruit en pasta met rode saus en gegrilde kip. Als u eerder op de dag speelt, probeer een smoothie met granen en fruit als uw pregame maaltijd.

Postgame maaltijd

Spelers kunnen meer vetten na de wedstrijd, eten wanneer snelle spijsvertering niet een noodzaak is. Sommige van de bovenste maaltijd kan omvatten biefstuk met rijst, zalm met groene bonen en maïs, gebraden rundvlees met salade, aardappelpuree en hamburgers of gegrilde kip sandwiches met frietjes en natuurlijke vruchtensap.

Hydratatie

Geen kwestie hoe voorzichtig je ook met uw dieet bent, als je niet jezelf gehydrateerd te houden wordt u niet helpen uw vermogen om te verblijven in het spel. Tijdens het heetste deel van trainingskamp, moet running backs drinken 20-tot-40 ounces water per uur tijdens het sporten. Drink water met uw maaltijden, evenals. Water houdt uw vitale organen soepel functioneren en zal ook helpen om toxines uit je lichaam te wassen.


gerelateerde artikelen