Mannen ASA langzame Pitch Softbal regels

March 2

Mannen ASA langzame Pitch Softbal regels

Overzicht

Langzame pitch softbal dankt zijn naam aan het feit dat werpers een 6-foot-boog door hun standplaatsen zetten moeten, vertraagt de snelheid van inkomende standplaatsen. De Amateur Softbal Association of America is het bestuursorgaan van softbal in de VS en de regels voor de meeste recreatieve en alle Olympische-gesanctioneerde competities ingesteld. Voor mannen langzame pitch softbal, heeft de ASA toegevoegd een aantal regels om te helpen vergemakkelijken eerlijke en sneller spelen.

Bal specificaties

Ballen gebruikt voor 12-inch langzame pitch moet worden 12 inch in omtrek, hebben een coëfficiënt van teruggave van.440 of minder en een compressie van 375.0 of minder. De bal kan een witte of optische gele dekking hebben. Een 16-inch-bal moet worden van 16 inch in omtrek, wegen 9 oz., hebben een coëfficiënt van teruggave van.470 of minder en een compressie van 375.0 of minder. De bal moet een witte cover.

Veld specificaties

Voor langzame pitch gespeeld met een bal 12-inch, moet de honken 65 benen uit elkaar. De werper van platform moet 50 voet vanaf de thuisplaat. De minimale hek afstand is 300 voet, met de maximale 315 voeten. Voor mannen 16-inch langzame pitch, de grondslagen zijn 60 voeten uit elkaar, de werper van rubber is 38 voet van de thuisplaat en de omheining afstanden zijn 250-voeten minimaal met geen maximum.

Base uitgevoerd

Voor Masters, senioren, Master 40-OSP en 45-OSP mannen langzaam worp, slagmensen mag een hoffelijkheid loper gebruiken als ze honk bereiken. Een hoffelijkheid loper vervangt niet de base loper op de verdediging. Courtesy lopers moeten op de kaart van de line-up van het spel wordt gespeeld, en teams een hoffelijkheid loper moeten melden wanneer hij het spel invoert. Tijdens Masters en senioren spelen, mag de teams onbeperkt hoffelijkheid lopers per inning, met slechts één toegestaan per inning in Master 40-OSP en 45-OSP games gebruiken.

Het stelen van een base is illegaal in de Master en Senior divisies. Een speler kan niet beginnen een stelen tot de toonhoogte heeft bereikt het voorste deel van de thuisplaat of als de werper de bal maar niet in de nabijheid van de werper op de heuvel.

Er is niet nodig om uit te voeren van de honken vol kwamen na een over-the-fence home run in schotten van de grote slow-pitch van de mannen.

Over-the-Fence huislooppas

Om te voorkomen dat een verlies van ballen en spel vertragingen, toonhoogte ASA grenzen het aantal homeruns sloeg over het hek tijdens gewone mannen en meester langzaam spelen. Zodra een team zijn limiet bereikt heeft, ballen over het hek vanaf dat punt op tellen als een out geraakt, en base lopers kunnen niet verder. Grenzen verschilt, afhankelijk van het type of de klasse van Liga binnen deze twee divisies.


gerelateerde artikelen