Hoe te stoppen pijn

February 26

Hoe te stoppen pijn

Hardlopen is een calorie-verbranding training die kan Toon uw benen en billen. Hoewel er vele voordelen aan het hardlopen, zijn er sommige gemeenschappelijke nadelen--terug pijn, ontsteking en voet knieproblemen. Als u pijn na elke lopende sessie ondervindt, is het tijd om te nemen pijn-preventie stappen die u helpen te voorkomen dat overmatig gebruik letsels en pijnlijke symptomen. Uw lopende plan van de anti-pijn moet aanpakken van de gemeenschappelijke verwondingen lopers ervaring met inbegrip van tendinitis, shin splints, runner's knee en pijn in de onderrug.

Stap 1

Koop nieuwe, ondersteunende schoenen speciaal ontworpen voor hardlopen. Veel voorkomende lopende blessures vloeien voort uit een gebrek aan schokabsorberend schoenen te vangen enkele van de impact die plaatsen op uw gewrichten worden uitgevoerd. Ter vervanging van uw schoenen met lichtgewicht, kunt duurzaam hardloopschoenen stoppen met pijn. Voert u buitenshuis, uw hardloopschoenen moet zijn voorzien van grepen die u verhinderen om uitglijden op de grond. Vergeet niet om vervanging van je schoenen elke 300 tot 500 mijl die u uitvoert, volgens TheRunnersGuide.com.

Stap 2

Uitgevoerd op een oppervlak dat kussens van uw gewrichten, zoals een rubber track, gras of een kwaliteit loopband die effect absorbeert. Harde oppervlakken zoals cement kunnen ook hard op uw gewrichten, waardoor pijn wanneer u uitvoert. Zand moet ook worden vermeden indien mogelijk omdat zand een oneffen oppervlak dat uw risico voor achillespees blessure verhoogt kunt maken.

Stap 3

Opwarmen voordat je uitrekken. Sommige lopers doen het tegenovergestelde. Toch moet u wandelen of licht joggen gedurende drie tot vijf minuten opwarmen van de spieren voordat ze rekken. Dit kan verbeteren hoe diep je bent in staat om uit te rekken, vermindering van uw verwondingsrisico.

Stap 4

Rekken van de spieren die u gebruikt bij het uitvoeren van--met inbegrip van de spieren van uw beenstrekkers en kalf, twee gemeenschappelijke letsel sites. Nemen van een tractus iliotibialis band stuk in uw routine om te voorkomen dat tractus iliotibialis syndroom, een gemeenschappelijk runner's schade die veroorzaakt pijn op het buitenste gedeelte van de knie. Steek je rechterbeen over uw links en bereiken voor je tenen en houd de stretch voor 30 seconden. Release en herhaal vervolgens de rekken aan de andere kant.

Stap 5

Rust uw lopende spieren door grensoverschrijdende opleiding. Dit is vooral belangrijk als u meer dan 40 mijl per week, die je gevoeliger voor verwondingen van de knie, volgens Cool uitgevoerd maakt. Vervangen door een van uw wekelijkse sessies met fietsen of zwemmen daag je spieren op een andere manier te voorkomen dat overmatig gebruik letsels uitgevoerd. Dit zijn de laag-effectoefeningen die minder eisen aan de gewrichten dan hardlopen stellen.

Stap 6

Sterkte trein drie dagen per week te stimuleren spierkracht in de benen, die kunnen uw gewrichten te stabiliseren en voorkomen blessures en pijn. Lunges, squats en kalf werpt, kunnen nuttig zijn bij het voorkomen van dergelijke schade.

Stap 7

Blijf gehydrateerd. Verloren water en zouten tijdens de oefening kunnen gooien uit het interne evenwicht van uw lichaam, bij te dragen aan de pijn en schade. Weeg jezelf vóór en na het lopen. Drink twee kopjes water per pond die u tijdens het sporten verloren.

Stap 8

Koel af door het vertragen van uw lopende tempo om uw hartslag te verlagen. Rekken van de spieren die u zojuist hebt gewerkt. Dit kan bezuinigen op de resterende spierstijfheid en pijn na een lopende sessie.

Waarschuwingen

  • Als u stappen ondernemen om deze pijn, toch nog ervaring moeilijkheden, Raadpleeg een arts die bepalen kan als u een meer ernstige schade heeft opgelopen.

gerelateerde artikelen