Wat Is Aqua Zumba?

January 24

Wat Is Aqua Zumba?

Zumba Fitness heeft de winnende formule van Latijnse en internationale muziek beats voor dans oefening en geïntegreerd in een training op basis van water. Aqua Zumba houdt de Zumba Fitness training partij gaan in het zwembad, onder leiding van de instructeurs die speciale licenties en vaak aquatische oefening vereniging certificering hebben.

Dansen in het Water

Aqua Zumba is klassieke aqua aerobics met Latijnse aroma toegevoegd, volgens gelicentieerde Aqua Zumba instructeur Vicky Asher van Reston, Maryland. Grote spierbewegingen voert u uit bereiken van je armen en tillen je benen in het water, evenals het cirkelen van je heupen en schouders. Instructeurs ontvangen driemaandelijks DVD releases met nieuwe routines voor hun studenten. De typische land gestationeerde Zumba danspassen, zoals cha-cha en merengue, salsa, reggaeton, mambo, moeten meer overdreven en langzamer in het water, zodat het water tempo de helft van het land-tempo is.

Doelgroep studenten

Aqua Zumba is bedoeld voor iedereen die kan volgen instructies en beheren in het water. Aqua Zumba houdt in tegenstelling tot regelmatige wateraerobics, die lineaire oefeningen van het ene punt naar het andere, verschillende bewegingen voor het couplet, refrein en brug van elke song. Trainen in het water kunnen aantrekkelijk voor iemand die houdt van Zumba maar niet willen krijgen zo heet als in het land gestationeerde klassen of moet een low-impact-optie.

Leuke keuze met weinig invloed

Aqua Zumba is ook laag-effect. Oudere dansers kunnen Aqua Zumba verkiezen als er geen Zumba Gold voor senioren op hun sportschool of als ze een heup of knie vervanging hebben gehad. Asher herinnert aan een student van de Baltimore-gebied herstellende is van een auto-ongeluk die hield van dansen en kocht haar krukken aan het zwembad. "Ze vast van de krukken, kreeg in het water en kreeg al het plezier en de smaak van de muziek zonder de impact op haar voeten."

Overwegingen

80 tot 90 procent van je lichaamsgewicht wordt verplaatst in het water wanneer het water op het borstniveau van uw. Dus ondergaan je knieën, heupen en rug minder stampende bij het doen van Aqua Zumba. Op hetzelfde moment, zullen je spieren werken op verschillende manieren als je omgaan met de weerstand van het water in plaats van de zwaartekracht. Voor nog meer weerstand, Aqua Zumba staande met het water op het niveau van uw sleutelbeen in plaats van op je borst uit te voeren.


gerelateerde artikelen