How to Ask a Guy over zijn verleden relaties

January 29

How to Ask a Guy over zijn verleden relaties

Onthulling van de intieme details van verleden relaties is een persoonlijke en vaak gevoelig besluit. Het is uw metgezel van keuze of om te bespreken deze relaties---hij niet verplicht heeft om uit te leggen zijn verleden. Evalueer uw bedoelingen alvorens vragen. U moet gemotiveerd inzicht te krijgen in uw partner karakter---te leren wat drijft hem, wat geeft hem vreugde of wat doet hem pijn. Behandeling van de kwesties uit zijn verleden kunt u samenwerken om te maken of een meer begrip relatie verbeteren.

Stap 1

Wachten tot je in een vaste relatie alvorens vragen over zijn verleden. Laat uw relatie te rijpen voordat u hem ondervragen. U moet beide zich veilig voelen in de relatie. Allison Conner, een psycholoog en de grondlegger van de cognitieve therapie Associates in New York City, is het ermee eens dat het gezond is om te discussiƫren over het verleden relaties met mate, maar ze "... moet niet worden in detail besproken tijdens de eerste fase van een relatie," zegt ze in een artikel op de website "Psychology Today".

Stap 2

Een bereidheid om te bespreken uw verleden relaties, te tonen. Niet verwachten dat hij open te stellen voor u bent u terughoudend om te vergelden. Succesvolle relaties vereisen van onderlinge communicatie, zegt sociaal wetenschapper en opvoeder Michael Formica in een artikel op de website "Psychology Today". Door het delen van uw ervaringen, kan je hem op hun gemak over de situatie, en kunt u ontdekken dat u kunt zich tot elkaar verhouden door de pijn die je hebt meegemaakt.

Stap 3

Worden gevoelig over de wijze waarop u de discussie op gang brengen. Onthulling van het verleden kunnen een pijnlijke ervaring voor mensen. Toon Sommige compassie wanneer u ingaan op de kwestie. Door de openstelling voor u, hij maakt zichzelf kwetsbaar voor de mogelijkheid van conflict, de verwerping of de pijn. Kwetsbaarheid kan profiteren van de intensiteit van een relatie, maar het moet wel wederzijds, zegt therapeut Jef Gazley op Ask de Internet-therapeut.

Stap 4

Afzien van het gebruik van zijn verleden tegen hem. Erkennen dat hij kan niet het verleden veranderen, dus hou het uit uw relatie, psychotherapeut Kristina Randle zegt op de website PsychCentral. Zodra u het hebt besproken, laten gaan. Focus op wie hij is nu en waarom hij is met u. Hij heeft ervoor gekozen te worden met u nu; geen introduceren jaloezie in je huidige relatie over iets in het verleden waarover hij geen vat heeft.

Stap 5

Concentreren op de positieve aspecten van het verleden, die hebben geleid tot uw relatie. Het verleden kan het helpen van mensen leren van fouten en aanleren van manieren om hun leven te verbeteren, dus probeer te zien van het goede dat zijn mislukte relaties heeft vandaan. Samen groeien als je leert te accepteren elkaar ondanks uw individuele fouten, en direct uw aandacht voor de bewonderenswaardige kwaliteiten die u in elkaar constateert, dat door Gazley wordt aanbevolen.

Waarschuwingen

  • Weerstaan de verleiding om te vergelijken uw relatie die hij had met afgelopen significante anderen. Als zijn verleden is nog steeds verontrustend je nadat u hebben gesproken over het, bekijkt u uw gevoelens om te ontdekken wat kan worden motiveren u---wellicht onzekerheid of een gebrek aan eigenwaarde Randle suggereert.

gerelateerde artikelen