Kamperen op de Ohio-rivier

August 10

Kamperen op de Ohio-rivier

Camping langs de Ohio-rivier biedt volop mogelijkheden voor familie-bonding activiteiten. De rustige steden langs beide zijden van deze rivier de bank zijn een welkom toevluchtsoord van de drukte van de dagelijkse activiteiten. Kampeerders zullen genieten van vele outdooractiviteiten langs de rivier zoals varen, vissen, watersport, wandelen en fietsen.

Indiana State Parks

Er zijn een paar Indiana state parken langs de Ohio-rivier waarmee kamperen. Deze parken behoren Clifty Falls State Park in de buurt van Madison, Deam Lake Recreation Area in de buurt van Clarksville en O'Bannon Woods State Park in de buurt van Corydon. Tijdens het kamperen op een van deze parken, hebt u tal van mogelijkheden om te zwemmen, varen, wandelen en vissen. U kunt ook genieten van het spelen van tennis, volleybal, basketbal en hoefijzers.

Kentucky

Er zijn verschillende campings in de staat Kentucky die zich langs de Ohio-rivier bevinden. Boone's Landing jachthaven en camping in de buurt van Unie en River Ridge Park in de buurt van Burlington, beide hebben hellingen van de boot op de rivier. De Ohio-rivier seksistisch Wildlife in de buurt van Birdsville is een ideale locatie om te vissen, jacht, vogels kijken en kanovaren.

Shawnee National Forest

De Shawnee National Forest ligt langs de Ohio-rivier in de buurt van Harrisburg in Zuid Illinois. Dit forest heeft 11 campings die zich in dicht bij de wildernis bevinden. Deze campings variƫren van paard kampen aan campings die geschikt is voor RV kampeerders. Piramide Acres heeft ook een jachthaven, terwijl Williams Hill Pass heeft een oppervlakte van ATV renners. Bezoekers aan de Shawnee National Forest kunnen genieten van het jacht, vissen, wandelen en paardrijden.

Ohio State Parks

Er zijn twee Ohio state parken gelegen aan de Ohio rivier. Deze parken zijn Shawnee State Park in het zuidoosten van de staat en vertakt in het zuiden van centraal deel van de staat worden uitgevoerd. Shawnee Park kunt tent, RV en paard camping. Tijdens uw verblijf kunt u ijs vis, tennissen of geniet in een jacuzzi. Gevorkte Run heeft plaatsen voor tenten en persoonlijke campers alleen. Alle sites op dit park hebben elektrische aansluitingen. Gevorkte Run heeft ook mogelijkheden voor jacht, rodelen en zwemmen.

Vergunningen

Camping vergunningen zijn vereist voor Indiana, Kentucky en Ohio state parken. Deze vergunningen kunnen worden verkregen op het hoofdkantoor van het park op elke locatie. Camping vergunningen zijn vereist voor particuliere campings langs de rivier. Deze vergunningen zijn verkrijgbaar bij de camping eigenaar. Camping vergunningen zijn niet vereist voor permanente campings als zij zijn bezet door de grondeigenaar.

Seizoenen

Camping langs de Ohio-rivier, kunnen een bijzonder plezierige ervaring in het najaar wanneer de bomen beginnen zal om kleuren te veranderen. In het voorjaar, zult u versteld door bloeiende kornoelje bomen en verschillende wilde bloemen. In de zomer kunt u genieten van het bekijken vuurvliegjes in de avond. Winter langs de oevers van de Ohio-rivier zijn geschikt voor de jacht, als toestemming is verkregen van gebied landeigenaren.

Overstromingen

De Ohio-rivier is gevoelig voor overstromingen, vooral tijdens de maanden maart en April. Kampeerders met permanente campings langs de rivier wordt geadviseerd om hun apparatuur te verhuizen naar een gebied van hogere hoogte gedurende deze tijd. Tent kampeerders moeten bereid zijn om te vertrekken snel in het geval dat de wateren stijgen plotseling.


gerelateerde artikelen