How to Get Rid van Baby vet op de lagere maag

June 6

How to Get Rid van Baby vet op de lagere maag

Het wegwerken van uw buikje neemt focus, maar u kunt vooruitgang boeken met het juiste plan. Of u hebt gehouden op adolescent langer dan de meeste gewicht of je net een baby hebt gehad, je lichaam leert u dat het is geschikt voor verandering-- en dat veranderen kunnen blijven. Het kan zes maanden duren tot een jaar te krijgen van uw lagere abs zo plat mogelijk, maar een goed uitgebalanceerd dieet, de juiste combinatie van oefening en een gezond perspectief kan een verschil maken.

Stap 1

Plan een gezond dieet. U kan natuurlijk dalen gewicht op één plek eerst, maar het is onwaarschijnlijk dat je baby vet op de lagere abs zal smelten, gewoon omdat het waar u wilt knippen. U moet een totale vet-verlies dieet. Als je een zogende moeder, moet u ongeveer 500 calorieën per dag meer dan u verbruikt vóór de zwangerschap. Jonge vrouwen moeten ongeveer 1800 calorieën en jonge mannen moeten ongeveer 2200 calorieën per dag. Trainer Josh Schlottman raadt mager eiwit en high-fiber voedingsmiddelen met gezonde vetten, zoals avocado's, amandelen, wilde zalm, olijf olie, eieren en groene groenten. Hij deelt dat groene thee ook je stofwisseling, verbetert.

Stap 2

Verminder stress. Als je je gestresst, produceert uw lichaam cortisol. Cortisol verhoogt suiker cravings en wordt opgeslagen in de lagere-abdominale vetcellen. Wanneer de stress chronisch wordt, cellulaire veranderingen optreden--in eenvoudige termen, je ontwikkelen en hangen op de lagere buikvet. Praktijk diepe ademhalingsoefeningen ter bestrijding van stress. Ga op uw rug liggen met je voeten plat op de vloer en je knieën gebogen. In-en uitademen, masseren de buik ter vermindering van de spierspanning rond de navel die het hele lichaam beïnvloedt. Het effect is holistisch; buik wrijven niet het verminderen van buikvet. Indachtig oefeningen zoals yoga en tai chi helpen, ook.

Stap 3

Cardio training integreren in uw oefening regime. De enige manier om vet wil verbranden meer calorieën dan u verbruikt. Get rid van baby vet op uw lagere abs door 30 minuten cardio toe te voegen aan uw levensstijl ten minste drie keer of meer per week verschijnend Dit zal helpen verminderen stress, ook. Trainingen die gericht zijn op core spieren het meest effectief zijn. Trainer verhaal Elizabeth Maley raadt het raken van de loopband, elliptische machine en roei-machine voor 10 minuten elk te houden uw hartslag en je spieren uitgedaagd. Fietsen, zijn kickboksen en tennis allemaal geweldig, ook.

Stap 4

Plek trainen uw lagere abs. U zal niet trim baby vet van uw lagere maag verwerkingsopties situps, maar u zal Toon het gebied, zodat wanneer u beginnen te verliezen van een aanzienlijke hoeveelheid vet, heb je een getinte buik. Sommige crunches gaan--drie sets van acht om de andere dag zal helpen-- en doen een isometrische buik toner, zoals de boot pose. Zitten op een mat met je armen en benen uitgebreid. Curl je knieën in halverwege met de abs bezig en je armen uit te breiden, alsof u voor roeiriemen werden bereiken. Gelijkmatig adem en houd het poseren voor maximaal een minuut.

Stap 5

Totaal-lichaamskracht opleiding twee of drie dagen per week uit te voeren. Spier massa brandwonden meer calorieën dan vet als je onbeweeglijk, dus vet vervangen door spier je gewicht onder controle te houden helpt, zelfs wanneer u niet actief. Doen een circuit van acht tot 10 oefeningen per training, met niet meer dan 30 seconden rust tussen de oefeningen, om te houden van uw hoge hartslag en extra calorieën te verbranden.

Tips

  • Als je net een baby had, zou het duren tot een jaar terug te krijgen je lichaam.

gerelateerde artikelen