Hoe te bakken brood zonder een brood-Pan

August 11

Hoe te bakken brood zonder een brood-Pan

Versgebakken brood zonder een brood pan? Geen probleem. Brood deeg kan gemakkelijk worden gevormd in een verscheidenheid van vormen, met inbegrip van rollen, kransen en vlechten en gebakken op een vel pan bekleed met Perkamentpapier. Vlechten van stukjes brood deeg is een gemakkelijke manier om het produceren van een loaflike vorm met een bijzondere twist. Nadat de gevlochten brood gebakken en gekoeld, snijd het net zoals u zou doen een traditionele brood.

Stap 1

Verdeel uw deeg bereid brood – genoeg voor één brood – in drie gelijke stukken met behulp van een scherp mes. Rol elk stuk brood deeg in een lang touw. De drie touwen moet uniform in lengte en dikte.

Stap 2

De drie touwen naast elkaar leggen en knijp ze samen aan het ene uiteinde aan hen. Voorzichtig niet te rekken de touwen meer dan noodzakelijk, vlecht hen door het oppakken van het touw aan de linkerkant en plaatsen van het tussen de andere twee touwen, dan oppakken van het touw aan de rechterkant en plaatsen van het tussen de andere twee touwen. Herhaal dit patroon totdat het hele brood is opgericht, dat evenwel niet tot het te strak vlecht. Vervolgens, knijpen de touwen aan de andere kant aan hen.

Stap 3

Verplaats uw brood met een vel perkament omzoomde pan. Barst het ei in een kommetje, voeg een scheutje water en klop samen met behulp van de vork. Vervolgens, met behulp van het gebakje penseel, kwast het eimengsel over het oppervlak van uw gevlochten brood. Laat het deeg brood in een warme plek totdat het is zowat verdubbeld in volume toenemen.

Stap 4

Bak het brood bij de temperatuur die is opgegeven op de verpakking of in het recept. De werkelijke hoeveelheid tijd die nodig is om uw brood bakken kan variëren afhankelijk van de grootte van uw brood. De doneness van uw brood kunt u testen door iets tillen en te onttrekken aan de onderkant van het brood. Als het brood volledig gekookt is, zal het geluid holle binnenkant.

Waarschuwingen

  • Voorkom brandwonden bij het werken met een hete oven, draag lange mouwen en gebruik van ovenwanten.

Tips

  • Maak rollen door het deeg brood te verdelen in acht tot 12 gelijke stukken. Plaats één stuk in elk compartiment voor een ingevette muffin-tin, laat deze stijgen, en bakken op de temperatuur op de verpakking of in het recept vermeld. De bakken tijd dienovereenkomstig verminderd.
  • Vorm uw brood deeg in een krans door draaien twee touwen van brood deeg samen en deelname aan de uiteinden van het gedraaide touw aan een continue cirkel vormen. Ga verder met stap 3 en 4.

Wat die u nodig hebt

  • Brood deeg
  • Perkamentpapier
  • Vel pan
  • 1 ei
  • Kleine kom
  • Vork
  • Gebak borstel

gerelateerde artikelen