How to Get Rid van de uitslag van een allergische reactie

June 28

Allergische reacties zijn het immuunsysteem manier van omgaan met de blootstelling aan een irriterende. Allergische reacties komen veel voor en kunnen variëren in ernst van een uitslag tot levensbedreigende anafylaxie. Huiduitslag meestal geassocieerd met allergische reacties optreden wanneer uw huid komt in contact met een stof waar je allergisch bent. Volgens de National Institutes of Health, of NIH, allergische reacties vaak erger worden met herhaalde blootstelling en komen vaker voor bij mensen met een familiale voorgeschiedenis van allergieën. Opruimen van de uitslag van een allergische reactie is niet moeilijk, maar het is essentieel de bron van het allergeen in de toekomst te vermijden indien mogelijk.

Stap 1

Identificeren van de bron van het allergeen, indien mogelijk. Als de bron van het allergeen een bijensteek is, verwijder voorzichtig de bee Angel met een pincet. Als de bron van allergie blootstelling aan schoonmaakmiddel of zeep is, kan wassen van de handen met een verschillende zeep of het wijzigen van de kleding helpen. Volgens de NIH zijn de meest voorkomende allergenen dierlijke huidschilfers, bijensteken, voedsel, medicijnen, planten en pollens.

Stap 2

Toepassing van koele kompressen op de gebieden van de huid beïnvloed door de uitslag. Bekijk de patiënt op andere tekenen van nood. De drug bedrijf Merck staten die huid huiduitslag kunnen ook vergezeld gaan van andere voorkomende symptomen van allergie, zoals runny neus, waterige ogen en zelfs ademhalingsproblemen in ernstige gevallen. Merck staat echter dat de meeste gevallen van allergie oplossing op hun eigen wanneer u verwijderen aan het allergeen is blootgesteld.

Stap 3

Hydrocortison crème van toepassing op de getroffen gebieden en laten drogen. Hydrocortison is een milde steroïde crème die vermindert de ontsteking en het ongemak die in reactie op allergieën optreden kan. Als dit niet jeuk of allergie symptomen ontslaat, geven de patiënt difenhydramine, een over-the-counter allergiemedicijn.

Waarschuwingen

  • Als de patiënt ademhalingsproblemen verkeert, zoek dan onmiddellijk medische hulp. Dit kan duiden op een mogelijk levensbedreigende reactie.
  • Raadpleeg uw arts als allergische reacties of huiduitslag vaak ondanks pogingen herhalen om de blootstelling te minimaliseren, of niet is opgelost met de bovengenoemde behandeling. Uw symptomen kunnen een andere oorzaak hebben.

gerelateerde artikelen