Het gebruik van Ashwagandha voor Spinale stenose

November 15

Ashwagandha is ook wel bekend als Indiase ginseng of winter kersen. Dit kruid wordt vaak gebruikt in de Ayurvedische geneeskunde voor pijn, stress en spanning en als een algemene kruiden tonicum. Het is ook toegevoegd aan zalven te gebruiken als een actuele pijnstillende behandeling voor pijn en ontsteking.

Spinale stenose is een vernauwing van de wervelkolom, die meestal in de nek of de lage rug regio optreedt. Het vernauwde kanaal van de wervels kan het comprimeren van de zenuwen, knijpen of schade veroorzaakt. Dit kan leiden tot pijn, gevoelloosheid, zwakte en tintelend gevoel in de nek, schouders, armen, rug en benen.

Ashwagandha kan helpen verminderen van pijn van Spinale stenose. Raadpleeg uw arts voordat u zelf de behandeling van deze potentieel ernstige aandoening.

Stap 1

Uw primaire zorg arts raadplegen om te bepalen of uw pijn als gevolg van de Spinale stenose. U misschien worden verwezen naar een neuroloog en voorgeschreven van MRI-scans van de wervelkolom, indien nodig. Informeer uw arts van al voorschrift en kruiden medicijnen die u neemt, evenals wat u gebruikt voor de pijn. Uw arts kan voorschrijven van andere behandelingen zoals nodig.

Stap 2

De aankoop van Ashwagandha als uw arts adviseert dat het is veilig voor u te nemen. Lees het etiket zorgvuldig om ervoor te zorgen dat u niet een van de ingrediënten in dit kruidensupplement allergisch bent. Inslikken de aanbevolen orale dosis van 1 tot 6 gram per dag volgens de aanwijzingen op het etiket.

Stap 3

Blijven nemen van Ashwagandha kruidensupplement voor maximaal 180 dagen of als nodig voor de pijn veroorzaakt door Spinale stenose. Afwisselend, probeer met behulp van een externe zalf met Ashwagandha voor gelokaliseerde pijn. Wrijf de zalf in de huid over het getroffen gebied, zoals aangegeven op het product.

Als de pijn niet verdwijnen of erger worden na het gebruik van Ashwagandha voor maximaal een week, moet u uw arts raadplegen.

Stap 4

Vraag uw arts als het veilig is om andere recept of over-the-counter pijnstillers nemen tijdens het gebruik van Ashwagandha mondelinge aanvulling of zalf de huid. Uw arts kan voorschrijven voor uw Spinale stenose indien nodig. Neem dit kruid met steroïde anti-inflammatoire geneesmiddelen, niet als het negatief zou kunnen communiceren.

Waarschuwingen

  • Symptomen van de Spinale stenose zijn tintelingen, doof gevoel, verlies van gevoel in de armen of de benen, de ledemaat zwakte, gebrek aan coördinatie en problemen met de blaas of darm functie. Het veroorzaakt altijd geen pijn.
  • Schade aan de zenuwen veroorzaakt door de compressie van de vernauwde wervelkolom is ernstig en kan leiden tot langdurige schade. Raadpleeg uw arts onmiddellijk als u om het even welk van deze symptomen hebt.
  • Ashwagandha moet niet worden gebruikt door zwangere vrouwen, aangezien het leiden een miskraam of abortus tot kan.
  • Gebruik geen Ashwagandha kruidensupplementen als u immuun-onderdrukkende medicijnen zoals corticosteroïden. Dit kruid helpt stimuleren het immuunsysteem en negatief zou kunnen communiceren.

Tips

  • Ashwagandha is gebruikt voor verscheidene andere voorwaarden, maar het is niet medisch getest op de potentiële voordelen ervan. Deze toepassingen zijn diabetes, epilepsie, gastro-intestinale stoornissen, reumatoïde artritis, huidinfecties, stress en vermoeidheid.
  • Raadpleeg uw arts alvorens aan te vullen met Ashwagandha om welke reden.

Wat die u nodig hebt

  • Ashwagandha supplementen
  • Ashwagandha zalf

gerelateerde artikelen