Hoe lang duurt het om Cook Linguine?

March 17

Hoe lang duurt het om Cook Linguine?

De pasta van keuze voor het gooien met zeevruchten, linguine is een platte, dunne noodle. Hoe lang duurt het om te koken linguine is sterk afhankelijk van of het vers of gedroogd, en in mindere mate op de fabrikant. Als u uw linguine al dente, wat betekent dat met een beetje chewiness, de minimale tijd die aanbevolen door de maker gebruiken. Meer inschrijving linguine komt koken voor de maximale hoeveelheid tijd.

Geslaagd de vers

Verse pasta kookt in minder dan twee minuten na het water komt terug aan de kook. Wanneer u klaar om te koken frisse linguine bent, het pakket te verwijderen uit de koelkast en kook een grote soeppan van water. Na uncoiling de bundels, de linguine in de pot te vallen. Meeste frisse linguine mag niet in het water voor meer dan drie minuten. Beginnen met het testen van monster soorten linguine minimale destijds aanbevolen op de verpakking, dan uitlekken in een vergiet wanneer het de gewenste consistentie is bereikt.

Verwenning met room

Hier vindt u frisse linguine gebundeld, vaak in plastic verpakkingen, in het koelvak bij de supermarkt, en ze zijn best gekookt binnen een paar dagen na aankoop. In het algemeen, zijn verse pasta's, met inbegrip van de linguine, vaak voorbehouden voor romig of cheesy sauzen. Sauzen op basis van tomaten, of die op basis van olijfolie kan, niet voldoen aan verse noedels evenals romige sauzen doen. Vele toppings kunnen worden gemaakt in de tijd die nodig is om water kook en kook de pasta. Toss gekookt frisse linguine met kaas, kip strips en spinazie, bijvoorbeeld, of met een romige zalm saus.

Doen van gedroogde

Gedroogd linguine koks in ongeveer negen minuten beetgaar pasta, en met ongeveer 10 voor meer offerte linguine. Begin timing het nadat u hebt toegevoegd de gedroogde pasta aan een grote soeppan kokend water, geroerd het goed aan het integreren van het water, en laat het water aan de kook in terug komen. Een onderdeel van het monster getest na de minimale tijd die op de verpakking aanbevolen u weten laten zal of het de gewenste textuur heeft bereikt. Zodra het klaar is, de linguine in een vergiet uitlekken en top met saus, of gooi het gekookte strengen met olie, boter of bouillon.

Koppeling van de Pasta

Gedroogde linguine vindt u in de vakken in het dezelfde gangpad als spaghetti en andere bekende gedroogde pasta's in de supermarkt. Gekookte gedroogde linguine werkt evenals een nest voor schaal-en schelpdieren, zoals gekookte kokkels nog in hun schelpen en besprenkeld met een saus van wijn-Bouillon. Of gooi linguine met verse tomaten, olijfolie en hele gekookte garnalen, samen met een verstrooiing van verse kruiden. Meeste toppings kunnen worden voorbereid terwijl het water kookt en de linguine kookt. Gedroogde linguine is ook stevig genoeg te vullen van de schoenen van spaghetti of fettuccine, als u een verlangen naar marinara of Alfredo-stijl sausen.


gerelateerde artikelen