Kunt u voorkomen dat haaruitval met natuurlijke hoofdhuid behandelingen?

September 11

Kunt u voorkomen dat haaruitval met natuurlijke hoofdhuid behandelingen?

Haaruitval is uiterst gemeenschappelijk, die zowel mannen als vrouwen, en heeft vele oorzaken. Hoewel natuurlijke hoofdhuid behandelingen beschikbaar over de toonbank of zelfs in uw eigen keuken zijn, suggereert science dat ze zijn meestal niet effectief. Veel behandelingen gebruik onschadelijk ingrediënten, en sommige mensen vinden ze het proberen waard. Maar de enige bewezen weg naar het voorkomen van haaruitval vereist investeren in voedzaam voedsel en praten met een medische professional op de genetische en omgevingsfactoren oorzaken voor haaruitval.

Warme olie, SAP en groene thee

Hoewel de effectiviteit ervan wordt gedebatteerd, omvatten gemeenschappelijke behandelingen hete olie (olijf-, kokos- en canola) gebruikt in combinatie met massage; natuurlijke sappen, zoals gember en knoflook, toegepast op de hoofdhuid; en antioxidant-rijke stoffen zoals warme groene thee wordt toegestaan om te genieten in de hoofdhuid ter voorkoming van verlies en groei stimuleren. Hoofdhuid massage is een gemeenschappelijke behandeling, en stimuleren van de circulatie kan helpen haarzakjes actief te houden. Het toevoegen van essentiële oliën, zoals lavendel, kan ook steun in de hoofdhuid massage en omloop verbetering.

Vitaminen en mineralen: voor uw gezondheid

Voeding kan spelen een belangrijke rol bij het voorkomen van haaruitval. Haar, net als andere elementen van het lichaam, moet goede voeding te bloeien. Belangrijke voedingsstoffen die het lichaam nodig heeft om een volledig hoofd van haar bevatten omega-3 vetzuren, zink, eiwitten, ijzer, vitamine A en C, magnesium en selenium. Een multivitamine kan geven u een goed begin, maar een dieet dat gevuld met hele, gezonde levensmiddelen zal ook bijdragen tot gezond haar. Bezuinigen op stress kan ook helpen voorkomen dat haaruitval. Het kruid saw palmetto is ook gesuggereerd ter voorkoming van haarverlies, maar volgens de National Institute of Health, is er niet genoeg bewijs ter ondersteuning van die claim.

Raadpleging van de deskundigen

Hoewel vele vormen van haaruitval niet een remedie hebben, en anderen zonder behandeling oplossen, kan sommige haaruitval medisch behandeld worden. Gemeenschappelijke medicijnen, behoren die welke bevordering van de haargroei, zoals minoxidil en finasteride. Andere opties omvatten corticosteroïd injecties voor de behandeling van alopecia areata, haar transplantaties, hoofdhuid huid en vermindering van de liften en transplantaties. Medische professionals kiezen behandeling op grond van leeftijd, gezondheid van de patiënt, medische geschiedenis en voorkeuren, onder andere factoren.

Wanneer de natuurlijke behandelingen niet helpen

Natuurlijke hoofdhuid behandelingen zijn niet effectief voor vele oorzaken van haaruitval. Kaalheid, of alopecia, komt vaker voor bij mannen dan bij vrouwen, en wordt meestal veroorzaakt door een of meer factoren, waaronder leeftijd, hormonale veranderingen, auto-immune voorwaarden, ziekten of medicijnen, genetica, trauma, ijzer of proteïne deficiëntie of snel gewichtsverlies. Hoewel natuurlijke behandelingen kunnen nuttig zijn bij de behandeling van slechte circulatie of andere huidaandoeningen zoals eczeem of roos, zijn deze voorwaarden niet gekoppeld aan haaruitval.


gerelateerde artikelen