Lijst van levensmiddelen die algen bevatten

March 7

Lijst van levensmiddelen die algen bevatten

Algen is een groene Oceaan plant gebruikt als een levensmiddel en additief. Een scala aan moderne producten bevatten algen. De kansen zijn dat u eten algen elke dag zonder het te beseffen. Algen wordt gebruikt om te verdikken van voedingsmiddelen en het stimuleren van gezonde bacteriën. Het is ook toegevoegd aan de vele medicijnen en tandpasta.

Zuivelproducten

Volgens de Universiteit van Californië in Los Angeles, wordt een soort algen genaamd carrageen vaak toegevoegd aan zuivelproducten te geven hen een dichtere consistentie. De meest voorkomende algen die die producten bevatten zijn zure room, chocolade melk en kaas.

Voedsel bindmiddelen

Het ministerie van onderwijs van Hawaii zegt algen wordt vaak toegevoegd aan vloeistoffen te laten dikker. Bijvoorbeeld, algen in shakes en malts te dikken hen geplaatst. Het is ook toegevoegd aan mayonaise om te voorkomen dat het loopneus. Alginezuur vervat in algen fungeert als een stabilisator of emulgator.

Sushi

Het groene papier-achtige substantie gebruikt voor sushi rollen wikkelen is algen. Dit is een speciale 'blaady' variëteit van algen gegroeid op boerderijen in Azië en over de hele wereld verzonden. De groene algen groeit op snaren daarna gedroogd in de zon. Deze soorten algen is vooral hoog in vitaminen en voedingsstoffen.

Gelatine

Gelatine bevat een soort algen genaamd agar. Het kan zo ongeveer alles wat in een vloeibare vorm komt stollen. Agar werd voor het eerst gebruikt in China in de 17e eeuw en is nu gevonden in honderden van levensmiddelen verkocht in kruidenierswinkelopslag, zoals taart korsten, pompoen pie vulling en smaak gelatine.

Tandpasta

Hoewel tandpasta niet een voedingsmiddel is, is het een veilig ingestible stof waarin algen. Zonder algen zou de tandpasta een loopneus vloeistof. Algen tandpasta maakt in een semi-vaste stof die dan oplost met het poetsen optreden van reiniging van de tanden.


gerelateerde artikelen