Kan het drinken van thee bij de maaltijd Make You Lose Weight?

November 28

Kan het drinken van thee bij de maaltijd Make You Lose Weight?

Aangezien de legende het heeft, in 2737 voor Christus was keizer Sheng Nong kokend water onder een theeboom, wanneer de bladeren vielen zijn pot. Hij dronk het brouwsel en werd verliefd van zijn smaak. Gevoed door een passie voor medische kruiden, schreef hij over de uitgebreide gezondheidsvoordelen van thee. Moderne wetenschap heeft onderbouwd dat veel van de vroege claims met betrekking tot de effecten op de gezondheid van de thee. Onder haar vele voordelen, kan groene thee bijdragen tot gewichtsverlies.

Werkzame bestanddelen

Kan het drinken van thee bij de maaltijd Make You Lose Weight?

Groene thee bevat chemische stoffen genaamd catechinen, een soort polyfenol dat de gezondheid van de theeplant bevordert. Catechines zijn krachtige antioxidents die het neutraliseren van de schadelijke werking van vrije radicalen, rogue verbindingen, die andere cellen voor elektronen opruimen. De catechines in thee, evenals andere werkzame bestanddelen, zoals cafeïne en het polyfenol theanine, lijkt te helpen mensen ook. De polyfenolen in groene thee worden geassocieerd met een lager risico voor bepaalde soorten kanker, Parkinson, hartinfarcten en verschillende neurologische stoornissen, de website Psychology Today verslagen. Ze ook bevordering van gewichtsverlies en verbeteren van de vetstofwisseling, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center.

Stimuleren uw stofwisseling

Cafeïne en catechines, in groene thee lijken te verhogen metabolisme en gewichtsverlies veroorzaken. Het type van Catechine in groene thee, epigallocatechin gallate of EGCG, verhoogt de productie van warmte, waardoor het aantal calorieën die je in elke activiteit, van ademhaling te lopen verbrandt. Een 12 weken durende studie gepubliceerd in februari 2008 de kwestie van "Fysiologie & gedrag" gevonden dat deelnemers die dagelijks groene thee dronk afgevallen 7.3 kg meer dan niet-thee-drinkers die identieke diëten had. De auteurs van de studie concludeerde dat groene thee verhoogd deelnemers energie-uitgaven en de vetstofwisseling.

Uw spijsvertering langzaam

Kan het drinken van thee bij de maaltijd Make You Lose Weight?

Catechines, in groene thee helpen bij de regulering van glucose door het vertragen van de release van verteerd suiker in je bloedbaan. Dit voorkomt pieken in glucose en insuline respons, vertragen de transformatie van bloedglucose in vet dempt. Groene thee verbetert insulinegevoeligheid, dempen van de overproductie van insuline en het stabiliseren van de bloedsuikerspiegel, zodat hebt u brandstof beschikbaar voor uw hersenen en het lichaam. Stabiele bloedsuikerspiegel ook staunches uw eetlust en vermindert voedsel het hunkeren naar.

Fat absorptie remmen

Kan het drinken van thee bij de maaltijd Make You Lose Weight?

Catechines in thee verminderen de absorptie van glucose in de vetcellen. Consumptie van grote hoeveelheden catechines heeft grote invloed op vet distributie in mensen met matig overgewicht, een studie van de 2010 in "Obesitas" verslagen. Vier groepen dronk thee die in het bedrag van de catechines verschilden. Deelnemers die de meeste catechines dronk had aanzienlijke verbeteringen in het lichaam vet, lichaamsgewicht, taille omvang en gewicht.

Verlagen van uw eetlust

Kan het drinken van thee bij de maaltijd Make You Lose Weight?

De cafeïne in groene thee kan onderdrukken van uw eetlust, maar de catechines zou vooral krachtig. Een studie aan de Universiteit van Chicago, beschreven bij UC ziekenhuizen, gevonden dat ratten ingespoten met EGCG maar liefst 60 procent minder voedsel aten. Een studie van de juni 2009 gepubliceerd in "Clinical Nutrition" gevonden dat groene thee honger onderdrukt en verzadiging bij de mens, verhoogde vooral wanneer deelnemers een calorie-tekort ervoeren. U kunt drinken van thee op elk gewenst moment en potentieel gewicht-verlies voordelen ervaren, maar het drinken van groene thee tijdens de maaltijden kan bieden extra voordelen. Groene thee heeft geen calorieën, maar het vult uw maag, het sating van uw eetlust, net zoals u zijn klaar om te eten. Het vertraagt de release van de suiker van verteerd voedsel, maar doet dit alleen als je het drinkt terwijl je eet.

Groene thee is geen wondermiddel. Om gewicht te verliezen, door een calorie tekort te maken door het eten van minder calorieën. Groene thee kan helpen uw inspanningen. Drink het elk moment van de dag, maar maken het uw drankje van keuze bij de maaltijden uw gewichtsverlies inspanningen een impuls te geven.


gerelateerde artikelen