Is het veilig om te neem Magnesium als zwanger?

November 25

Is het veilig om te neem Magnesium als zwanger?

Magnesium helpt om te bouwen en te repareren weefsels tijdens de zwangerschap en werken te reguleren van je bloedsuikerspiegel. Het kan ook helpen verminderen van krampen. Tijdens de zwangerschap verhoogt uw behoefte aan magnesium. Het is belangrijk om te begrijpen hoe kan u weten als u voldoende krijgt, en hoe veilig Neem supplementen als u ze nodig hebt.

Aanbevolen hoeveelheid en bronnen

Bent u van 19 tot 30 jaar oud, moet u 350 mg magnesium per dag tijdens de zwangerschap. Als u 31 jaar of ouder bent, moet u 360 mg magnesium. Babycenter stelt dat het is niet moeilijk om de magnesium die je nodig hebt uit uw dieet. Bronnen van magnesium zijn lommerrijke Groenen, peulvruchten, zaden en granen. Een half kopje zemelen granen heeft 93.1 mg magnesium, en 1/2 kopje spinazie heeft 75 mg.

Deficiƫntie

Als u niet een uitgebalanceerd dieet eet, moet u wellicht een supplement nemen. Symptomen van een magnesium tekort zijn slapeloosheid, spier twitching, misselijkheid en verlies van eetlust. Vermoeidheid, zwakte en slecht geheugen kan zich ook voordoen. Een onbehandelde deficiƫntie tijdens de zwangerschap kan leiden tot pre-eclampsie, slechte groei en kindersterfte, volgens Babycenter.

Veiligheid

Er is geen bovenste niveau voor magnesium verkregen door middel van uw dieet, maar het is mogelijk om teveel magnesium van supplementen. Volgens het Bureau van voedingssupplementen, moet je niet meer dan 350 mg per dag van magnesium uit supplementen tijdens de zwangerschap. Teveel kan veroorzaken krampen, diarree en toxiciteit. Sommige medicijnen, zoals laxeermiddelen en antacida soms genomen om te verlichten van de spijsvertering verstoord tijdens de zwangerschap, bevatten magnesium en verhogen het risico van een toevallige overdosis.

Aanbevelingen

Houd in gedachten dat u overwegen alle bronnen van magnesium supplementen moet zodat u neem niet meer dan het aanbevolen bedrag. Als u prenatale vitamines neemt, kunnen zij sommige magnesium bevatten. Zorg ervoor dat vertel uw dokter over alle vitaminen u nemen en neem alleen magnesium supplementen onder zijn toezicht tijdens uw zwangerschap.


gerelateerde artikelen