Ginger Root Capsules voor zure terugvloeiing

November 25

Ginger Root Capsules voor zure terugvloeiing

Gember is een gemeenschappelijke oplossing voor bepaalde spijsvertering ellende, en het is met name effectief voor mensen met reisziekte en regnant vrouwen. Helaas, maar er is geen bewijs dat gember pillen voor zure terugvloeiing doen zal; Er zijn andere opties beschikbaar voor u als u last van brandend maagzuur, echter heeft.

Zure terugvloeiing

Uw maag cellen afscheiden een zeer sterk zuur dat u gebruikt om te helpen met het breken van de nutriƫnten moleculen in je eten. Terwijl het slijmvlies van de maag vrij taai is en contact met de zuren zonder problemen afhandelt, is uw slokdarm veel gevoeliger. Sommige individuen de neiging om ervaring van zure terugvloeiing, die zuur van de maag die door de hartsfincter--een ring van spier--een back is-up en worden ingevoerd van de slokdarm, wat leidt tot brandend maagzuur.

Gember

De reden dat gember is dat een effectieve remedie van het huis voor bepaalde spijsverteringskanaal ongemakken is dat het de hersenen verwart, Drs. Penny Le Couteur en Jay Bureson uitleggen in hun boek "Napoleons Buttons". De molecule in gember dat je het gevoel van warmte geeft wordt eigenlijk gebonden aan pijnreceptoren. De hersenen verwerken niet dit signaal en het gevoel van misselijkheid op hetzelfde moment. Gember is als zodanig heel effectief tegen misselijkheid.

Gember Capsules en Reflux

Helaas, er is geen wetenschappelijk bewijs om te suggereren dat gember pillen geen invloed op zure reflux hebben, het ongemak te verminderen of te verminderen de kans op het ervaren van de Terugvloeiing in de eerste plaats. De Universiteit van Maryland Medical Center merkt dat gember historisch is gebruikt voor de behandeling van de terugvloeiing en andere digestieve ongemakken, maar er geen wetenschappelijk onderzoek is om een back-up van deze claims. Er is geen kwaad in het proberen van gember pillen voor uw zure terugvloeiing zo lang als u het met uw arts eerst, echter bespreken.

Doeltreffende behandelingen

Als u zure reflux ondervindt, is het eerste ding dat u kunt proberen om te voorkomen dat levensmiddelen die lijken te leiden tot uw symptomen. Bij gebreke daarvan als een oplossing, over-the-counter antacidum medicijnen vaak werken goed voor mild en zeldzaam gevallen verklaart MayoClinic.com. Er zijn ook niet-recept medicijnen die de hoeveelheid maagzuur u produceren verminderen kunnen, die symptomen zal afnemen. Ernstige gevallen van zure terugvloeiing mogelijk zien van uw arts voor sterkere medicijnen.


gerelateerde artikelen