Hoe om te bepalen wie je echte vrienden zijn

July 15

Hoe om te bepalen wie je echte vrienden zijn

"Mijn vrienden zijn mijn estate," schreef Emily Dickinson. Hoewel veel mensen in en uit je leven filteren, is degene die vrienden die vaak definiëren hoe u meten ons succes en geluk als mens geworden. Volgens Dr. Jan Yager, auteur van "Friendshifts: The Power of vriendschap en hoe het Shapes Our Lives," ontlenen de ultieme tests van trouw in uw echte vrienden tellen de tijd, omstandigheden en de respectieve persoonlijke uitdagingen door beide partijen.

Stap 1

Maak een lijst van de mensen in je leven aan wie je het dichtst evenals die je hebt gekend het langst. Nadenken over de omstandigheden van uw eerste vergadering en of die omgeving is nog steeds uw primaire verbindingspunt. Alan Loy McGinnis, auteur van "The vriendschap Factor: hoe te krijgen dichter aan de mensen u Care For," benadrukt het belang van het maken van tijd en ruimte voor uw vrienden. Als, bijvoorbeeld, je op de middelbare school, daarna verhuisde naar de tegenover elkaar gelegen zijden van het land voor het eerst ontmoette, maar nog steeds praat en samenkomen op een regelmatige basis, is dit waarschijnlijk een sterkere band dan een waar u niet interactief werken of socialiseren buiten het kader van een wederzijdse kantoor, de kerk of de club.

Stap 2

Beoordelen van de communicatievaardigheden van de vrienden op uw lijst. Afvragen of ze aandachtig luisteren, feedback geven en onthoud de details die je hebt verteld hen. Volgens McGinnis, weerspiegelt over het algemeen een betere vriend dan degene die herhaaldelijk u onderbreekt, dit draait elk gesprek terug naar zichzelf en om het even wat dat u hebt gezegd niet herinneren. Een echte vriend negeert afleiding te geven u 100% van haar aandacht en feedback te geven op een constructieve en onbevooroordeelde manier. Echte vrienden kunnen eens over dingen, maar nooit het escaleren van woede en kritiek dan de kwestie besproken.

Stap 3

Overwegen of je vrienden voornamelijk Gevers of takers zijn. Roger en Sally Horchow, vader en dochter auteurs van "Vriendschap: 70 eenvoudige regels voor het maken van zinvolle verbindingen," verklaren dat echte vrienden zijn meer geinteresseerd in het geven dan ontvangen. Dit zijn degenen die gaan de extra mijl te helpen u, gunsten uitvoeren zonder te worden gevraagd en ontlenen plezier alleen een glimlach op je gezicht zien. Ze doen deze dingen zonder verwachting rendement omdat hun liefde onvoorwaardelijk is. Kennissen, de Horchows illustreren, hebben de neiging om beloften van trouw gebaseerd op hoeveel gunsten zult u eerst doen voor hen.

Stap 4

Nadenken over uitdagingen in uw vriendschappen. Denk aan gelegenheden wanneer anderen zijn beschaamd of pijn doen en waarom. Terwijl sommige mensen je gevoelens kwetsen kan onbedoeld, anderen kunnen doen op doel, ook al ze je een vriend noemen. Jan Yager, auteur van "wanneer vriendschap doet pijn: hoe omgaan met vrienden die verraden, verlaten, of de wond u," benadrukt dat giftige relaties een nadelig effect hebben op uw vertrouwen en gevoel van eigenwaarde. Een echte vriend begrijpt uw kwetsbaarheden en zou niet in gevaar brengen het vertrouwen tussen u.

Stap 5

Accepteren dat alle vriendschappen een work-in-progress zijn. Volgens Yager is het teken van een gezonde vriendschap één waarin beide partners zijn toegestaan om te groeien en om hun beste mogelijk zelf wijzigen. Een vriend die persoonlijke evolutie niet als een realiteit van het leven omarmen moet de vriendschap te statisch blijven want het is de enige plaats waarin hij weet hoe om te werken. Echte vrienden niet toevlucht nemen tot dit controlemechanisme omdat wat definieert de Unie aanvaard en aangemoedigd wordt.


gerelateerde artikelen