Voedingswaarde van de vleugel van een Turkije met de huid

January 2

Turkije vleugels zijn donker vlees, waardoor ze hoger in vet en calorieën dan wit-vlees Turkije. Turkije vleugels zijn echter een bron van eiwitten en andere voedingsstoffen, zoals selenium, ijzer en calcium. Een vleugel Geroosterde Turkije maakt voor een eiwit-verpakt hoofdgerecht. Als u uw inname van cholesterol bekijkt, is het het beste om de huid van de vleugel van Turkije voor het eten. Turkije vleugels variëren in grootte, maar gemiddeld een vleugel met het been weegt ongeveer 3 ons.

Vet en calorieën

Eten een geroosterde Turkije vleugel, voegt met inbegrip van het vlees en de huid, 221 calorieën en 11 gram vet aan je dagelijkse inname. Volgens de website van Penn geneeskunde, moeten volwassen vrouwen verbruiken ongeveer 2200 calorieën per dag, terwijl mannen streven moeten naar het verkrijgen van 2900 calorieën per dag. Vrouwen moeten houden hun vet inname onder 73 gram per dag en mannen moeten proberen te blijven tot 97 gram vet per dag. Deze nummers worden aanbevolen voor gezonde mensen onder de 50 die een matige hoeveelheid oefening krijgen.

Eiwit

Krijgen van overvloed van eiwit in uw dieet helpt je lichaam groeien nieuwe cellen en reparatie van cellen die schade hebben opgelopen. Voldoende eiwit is een bijzonder belangrijk voeding eis voor opgroeiende kinderen en zwangere vrouwen. Volgens de website van MedlinePlus, moeten gezonde volwassenen streven naar het verkrijgen van twee tot drie porties magere eiwitten, zoals de proteïne gevonden in een geroosterde Turkije-vleugel, per dag. Eten van een geroosterde Turkije-vleugel, met de huid, voegt 27 gram eiwit in uw dieet.

Nutriënten

Een vleugel van de geroosterde Turkije, met de huid op, bevat 30 microgram selenium. Het Selenium is een essentiële voedingsstof voor de algehele gezondheid. Eten van een dieet rijk aan selenium kan helpen afweren van vrije radicalen die kanker en hart-en vaatziekten veroorzaken. De Office van Dietary Supplements beveelt aan dat de gezonde volwassenen 55 microgram selenium in hun dagelijkse voeding krijgen. Eten van een geroosterde Turkije vleugel voegt ook kleine hoeveelheden ijzer, calcium en magnesium aan uw dieet.

Overwegingen

Trakteer uzelf op een geroosterde Turkije vleugel met de huid op en u 81 mg cholesterol toevoegen aan uw dagelijkse inname. De American Heart Association adviseert uw dagelijkse inname van cholesterol te houden tot minder dan 300 milligram per dag. Als u bezorgd over uw cholesterol bent, overweeg Turkije vleugels met de huid als een af en toe aflaat, uw gedeelten onder controle te houden of verwijder de huid van de vleugel voordat het eten om het verminderen van uw inname van cholesterol.


gerelateerde artikelen