Maaltijden voor de Abs dieet

October 3

Maaltijden voor de Abs dieet

Het boek "Abs dieet", geschreven door fitness expert David Zinczenko, schetst basis eten en fitness beginselen die iedereen kunnen helpen gewicht te verliezen en meer worden afgezwakt. Zinczenko pleit voor vijf tot zes mini-maaltijden per dag eten, uitoefening te bouwen spier en vet te verbranden en met inbegrip van 12 specifieke levensmiddelen in uw dieet te veranderen uw lichaamssamenstelling en onthullen uw sixpack buikspieren. Terwijl het dieet is gericht op mannen, kunnen vrouwen ook profiteren. Na Zinczenko van voeding en lichaamsbeweging strategie moet resulteren in gewichtsverlies, als je discipline zelf om te eten van de maaltijden van het dieet plan afgestemd.

Eiwit Smoothie

Terwijl de Abs dieet volgt, begin uw dag met een wei proteïne smoothie. Snorren samen een portie van wei-eiwit poeder die tussen 14 en 20 g eiwit, 1 kopje magere melk en bevroren bessen. Zinczenko raadt Wei in zijn dieet en wei-eiwit is gebleken om te helpen met gewicht en vet verlies in een studie in het tijdschrift "Voeding en metabolisme" in maart 2008. Deelnemers aan deze studie ingeslikt een wei eiwit supplement rijk aan leucine, bioactieve peptiden en melk calcium tweemaal per dag voor 12 weken en ervaren meer gewicht en vet massa verlies dan deelnemers drinken een placebo koolhydraten.

Eieren

Hebben twee gecodeerde of hard gekookte eieren als halverwege de ochtend snack. De officiële site van het Abs dieet wijst erop dat eieren eiwitten bevatten en vitaminen A en B12 om te helpen bouwen mager spier en vet te verbranden. Een sneetje volkoren toast of een paar volkoren crackers met de eieren hebt.

Broodjes

Tijdens de lunch bag brown een deli kalkoen sandwich op hele korrels brood met mosterd en spinazie. Mager vlees, spinazie en gehele korrels zijn alle voedselrijke voedingsmiddelen die u helpen het tevreden gevoel zonder veel verzadigd vet of suiker toe te voegen aan uw dieet. Daarnaast maken een oude ouderwetse pindakaas sandwich met hele korrels brood. Zinczenko wijst erop het kunnen helpen om testosteron--dat is een essentiële spier-groei--hormoon en is een goede bron van enkelvoudig onverzadigde vetten en vitamine E.

Havermout

Mid-middag, hebben een snack bestaande uit een pakket van duidelijke, instant havermout gemaakt met ½ kopje magere melk en een strooi van amandelen. Havermout bevat vezel te snijden halverwege middag munchies en haar koolhydraten geven je energie aan de macht door de rest van uw dag. Amandelen bevorderen tevredenheid en een potentiële toename van de stofwisseling zoals voorgesteld in een studie in de "British Journal of Nutrition" van September 2007. Onderzoekers van de Purdue University vond dat mensen die een extra 344 calorieën dagelijks in de vorm van de amandelen aten heeft geen gewichtstoename en hun totale voedselopname aan banden gelegd.

Pasta maaltijd

Geniet voor het diner van 1 of 2 kopjes--afhankelijk van uw calorie behoeften--hele korrels pasta gemengd met 1 tbsp. voor olijfolie en 3 tot en met 5 oz. van gegrilde kipfilet. Hebben een bijgerecht van gestoomde broccoli. De olijfolie is een onverzadigd vet, die verminderen vet massa helpen kan wanneer gebruikt in plaats van verzadigde typen, zoals in een studie gepubliceerd in de "British Journal of Nutrition" in 2003. Deelnemers verloren vet massa in de loop van vier weken, zonder dat er een verandering in de calorie-inname, bij het vervangen van hun reguliere verzadigd vet inname met enkelvoudig onverzadigde variëteiten. Hele granen, groene groenten en kipfilet zijn andere voedingsmiddelen belangrijk aan het Abs dieet recept.


gerelateerde artikelen