Hoe te kleden een Baby aan slaap

February 27

Dressing baby op passende wijze 's nachts kunt maken haar comfortabeler, die beter te slapen vergemakkelijken kan. De American Academy of Pediatrics bevat aanbevelingen voor nachtelijke dressing te helpen verminderen de kans op wiegendood. Aanbevelingen omvatten het kiezen van snug-montage kleding voor uw baby dat niet tot oververhitting leidt. Jurk oudere baby's volgens smaak en comfort.

Stap 1

Kies nachtkleding dat de baby goed past, is niet te los rond de nek, armen en voeten en beschikt niet over de mogelijkheden voor het rijden omhoog over baby's gezicht. Kies een eendelige slaper die wordt uitgelijnd of ritsen onderaan de voorkant, of een twee-delige shirt en broek nachtkleding set die samen wordt uitgelijnd op de taille. Overweeg een bunting of slaap-tas die past goed bij de pols en hals en hoeft niet een kap, die een gevaar voor verstikking kan opleveren.

Stap 2

Kies nachtkleding thats licht-gewicht en zal niet leiden tot de baby tot oververhitte. Overwegen omhoog het kleden van de baby in lagen, die kunnen worden verwijderd of aangepast als hij te warm krijgt. Jurk de baby in een eendelige lichaam suit of "onesie," onder zijn nachtkleding indien gewenst. Plaats sokken op de voeten van de baby, die kunnen worden verwijderd indien hij te warm krijgt.

Stap 3

Open de eendelige slaper of slaap-zak en plaats op een vlakke ondergrond. Leg de baby op de top van de slaper en haar armen en benen invoegen met het kledingstuk zo nodig. Zet vast de slaper en zorgen voor dat het doet niet rijden op rond baby's gezicht. Gebruik de rits cover, indien beschikbaar op het kledingstuk, door het veiligstellen van het zachte tabblad over de bovenkant van de rits. Plaats zachte wanten op baby's handen, indien van toepassing, om te voorkomen dat haar veroorzaakt krassen op haar gezicht.

Tips

  • Kleding van de baby op passende wijze voor de temperatuur. In koude klimaten, kleden hem in lagen om te helpen handhaven lichaamswarmte. Lagen ook kunnen u sommige kleding uittrekken als hij te warm lijkt.
  • Een slaap-bag is een eendelige slaper dat ziet als een zak met wapens eruit. Overweeg het gebruik van een slaap-bag als u bezorgd bent over uw baby met een deken die tijdens de nacht.

Wat die u nodig hebt

  • Slijtage van de slaap
  • Sokken
  • Pak

gerelateerde artikelen