Hoeveel formule voor een vier-maand-oude baby?

March 9

Hoeveel formule voor een vier-maand-oude baby?

Door vier maanden, zal een baby formule gevoed nog steeds worden afhankelijk van formule voor al zijn voedingsstoffen. De ouders moeten besteden de eerste paar maanden observeren zijn eetgewoonten en meng flessen volgens wat hij normaal drinkt. Vier maanden, hij gaat uit de pasgeboren fase en zullen beginnen regelen in een comfortabele voeding schema.

Frequentie en bedrag

Een baby die 4 maanden oud is moeten een fles iedere 3 tot 4 uur, onder meer door de avonduren. Als de baby uitsluitend formule gevoed is, zal ze waarschijnlijk drink ongeveer 4 tot 6 ounces bij elke voeding, zegt de gezondheid van de kinderen. Echter elke baby is een individu en elke voeding moet afzonderlijk worden behandeld. Soms kan ze drinken de hele fles en de andere keer die ze voordat het volledig kan worden.

Aan te vullen met formule

Vrouwen die borstvoeding geven maar supplement met formule zal niet nodig zo veel formule voor de baby. Sommige vrouwen kiezen om te voeden tijdens de dag en borstvoeding nachts formule. De baby moet worden aangeboden een 4 tot 6 - oz. fles gedurende de dag, maar niet worden verrast als hij het allemaal niet drinken. Hij kan kijken uit naar zijn borstvoeding tijd met zijn moeder en kan meer moedermelk drinken bij nacht te compenseren.

Aan te vullen met vast voedsel

Sommige ouders zullen kiezen om te beginnen vast voedsel in dit stadium van de ontwikkeling van de zuigeling. Als ze haar tong stuwkracht reflex heeft verloren, niet volledig op melk alleen lijkt en uitstekende hoofd controle heeft, is het mogelijk dat ze klaar. Meng de formule in een beetje rijst granen de baby een kans te geven te proeven uit een lepel. De granen moet zeer loopneus aanvankelijk en krijg dikker met tijd. Zelfs als u je baby een beetje granen elke dag geeft, niet bezuinigen op de hoeveelheid melk die je haar geeft.

Bewustzijn van overvoeding

Borstvoeding kiezen hoeveel moedermelk te consumeren, overwegende dat baby formule gevoed een vast bedrag van melk in een fles krijgen. Het is heel gemakkelijk voor een ouder om de baby tot het einde van de fles, maar het is belangrijk niet om dit te doen. Laat de baby zelf regelen, zegt familie onderwijs. Wanneer hij volledig is opgeladen, zoals de fles weg te duwen of schudt zijn hoofd, zal hij signalen geven. Familie onderwijs legt ook uit dat 4-maanden oude baby's die formule drinken hoeft niet iedere andere vloeistof om ze gehydrateerd te houden.


gerelateerde artikelen