Oefeningen ter verbetering van wandelen met een slap

August 28

Oefeningen ter verbetering van wandelen met een slap

Oefeningen ter verbetering van wandelen met een slap zijn ontworpen om het versterken van je been en onderste romp spieren in een zodanige wijze dat uw slap wordt verminderd. Terwijl sommige onderzochte zijn veroorzaakt door tijdelijke spier- en beenverwondingen, anderen zijn meer chronische en kunnen alleen worden hersteld door middel van chirurgische ingrepen. Strakke hamstrings en tractus iliotibialis syndroom zijn andere oorzaken van een slap.

Been Kruis oefening

Het been cross oefening zal helpen los te maken van uw band van de tractus iliotibialis, verbetering van de flexibiliteit en het verminderen van uw slap. De tractus iliotibialis band is een band die vanaf de bovenkant van je bekken naar uw scheenbeen loopt. Overmatige wrijving veroorzaakt door uw tractus iliotibialis band op uw knie evenals uw heup kan ITBS, die vaak in een slap of gang resulteren kan. Om deze symptomen te verminderen, opstaan direct met je knieën licht gebogen. Kruis je benen, één been achter elkaar te plaatsen. Buig naar voren, je armen naar de grond uit te breiden en buigen je knieën lichtjes. Houd uw stuk voor 10 tot 15 seconden voordat de permanente back-up. Houd tijdens de oefening, zowel van je voeten plat op de vloer voor de duur van de oefening. Focus uw training op de IT-band die is gewond, hoewel beide strekken regelmatig zal helpen voorkomen dat toekomstige verwondingen.

Water-Resistance Oefening

Water-Resistance oefeningen zijn ontworpen om uw beenspieren, niet indirect verminderen uw slap door minder weerstand op je benen te zetten tijdens uw training kunt versterken. Begin door te krijgen in één uiteinde van een zwembad met water dat niet hoger is dan ongeveer 5 voeten. Wandeling over het zwembad in een rechte lijn. Lopen op een bewuste hak-teen wijze, houd je rug recht en houding rechtop. Trainen totdat je moe bent.

Been rotatie oefening

Deze oefening helpt losraken opwaarts uw been en enkel spieren, bijdragen tot niet indirect vermindering van uw slap. Zitten op de grond met je benen uitgebreid voor u beiden. Til je linkerbeen en het oversteken met je rechterbeen plaats je linker voet op de grond. Plaats de elleboog van de rechterarm naar je linker knie. Druk op de knie met je elleboog, je lichaam naar links draaien als jij zo tot je een rek voelt. Houd deze rek gedurende 10 seconden voordat u ontspant. Herhaal aan de andere kant.

Versterking van de oefening van het been

Het been versterking van de oefening zal verbeteren kracht in de beenspieren van uw, misschien verminderen uw slap in het proces. Houd een gewogen Medicijnbal met beide handen terwijl je. Til de bal omhoog en over je hoofd, terwijl tegelijkertijd je linker voet te heffen. De bal omlaag brengen naar uw linker kant terwijl het opheffen van uw rechterbeen. Herhaal deze beweging voortdurend totdat u vermoeid bent. Als u verbeteren, verhoging van het gewicht van de bal die u gebruikt.


gerelateerde artikelen