Wat zijn de voordelen van broodproducten?

May 28

Wat zijn de voordelen van broodproducten?

Je hebt misschien gehoord potentiële voordelen van koolhydraatarme diëten en enkele redenen om te voorkomen dat brood kunnen, maar broodproducten de Stichting van een gezonde, vetarme dieet. Ze kunnen bieden essentiële voedingsstoffen, en een bevredigende onderdeel van elke maaltijd. Kies hele korrels of verrijkt broodproducten en mensen met toegevoegde suikers of verzadigde vetten te vermijden.

Voldoet aan nationale aanbevelingen

Een voordeel van broodproducten is dat ze u helpen bereiken een gezond voedingspatroon. Aanbevelingen voor een 2.000-calorie dieet zijn om 6 ounce-equivalenten van granen, per dag, en het krijgen van 45 tot 65 procent van je totale calorieën uit koolhydraten. Meeste broodproducten zijn laag in vet en rijk aan koolhydraten, en ze tellen mee voor uw Aanbevolen porties van korrels. Benadrukken van hele korrels keuzes, en wees ervan bewust dat sommige zoete brood, zoals brood van de banaan of zoete broodjes, hoog in calorieën, suikers en vetten worden kan.

Gemak

Broodproducten zijn handig, als je kunt ze bijna overal mee naartoe nemen, en bewaar ze zonder koel van hen. Ze zijn direct beschikbaar. U kunt eten ze voor elke maaltijd, effen of met een topping of vulling. Een ander voordeel is dat u waarschijnlijk een product dat je leuk vindt, vindt want er zoveel verschillende soorten, zoals brood, bagels, tortilla's, muffins, fruit, brood en pita brood zijn. De mogelijkheden omvatten tarwe, rogge en meergranen brood.

Micronutriënten

Door de wet moet broodproducten gemaakt met verrijkte bloem hoog in ijzer, thiamine, riboflavine, niacine en folaat. Ijzer is een onderdeel van hemoglobine in gezonde rode bloedcellen, thiamine, niacine en riboflavine zijn essentieel voor de productie van energie in je lichaam en folaat is een essentiële vitamine voor de gezondheid van het hart. Verfijnde broodproducten gemaakt met botbreuken meel bevatten geen aanzienlijke bedragen van deze voedingsstoffen.

Extra voeding

Broodproducten kunnen bevatten extra gezonde ingrediënten met nutritionele voordelen. Vele soorten brood bevatten hart-gezond noten of zaden, die rijk aan onverzadigde vetten zijn, en walnoten en lijnzaad zelfs voorzien van omega-3 vetzuren. Brood kunnen bevatten van gedroogd fruit, zoals kersen, rozijnen en cranberries, die rijk aan kalium en dietary fiber zijn. Wees voorzichtig niet om te kiezen van brood met artikelen die hoog in verzadigd vet of toegevoegde suikers, zoals slagroom, swirl van het kaneel-suiker of chocolade chips.


gerelateerde artikelen