Hoe om te grillen zonder been varkensvlees

October 17

Hoe om te grillen zonder been varkensvlees

Sommige van de meest populaire delen van varkensvlees zijn zonder been. Het varkenshaasje, bijvoorbeeld, wordt vaak verkocht zonder been, aangezien de ribben verbonden met de karbonadestreng zijn vaak verwijderd en als hun eigen product verkocht. Vele koteletten zijn ook bereid vlees zonder been, hoewel been opties beschikbaar zijn. Hoewel koken van vlees met haar botten verbeteren van de smaak helpen kan, zijn zonder been bezuinigingen makkelijker om te werken met zowel als een chef-kok en met gasten. Slechts een paar soorten varkensvlees worden aanbevolen voor het grillen, naarmate andere bezuinigingen kunnen droog en taai wanneer voorbereid op deze wijze. Hebt u zonder been varkensvlees vlees voor het grillen, zoals de bezuinigingen genoemd, is de procedure voor het effectieve koken is eenvoudig.

Stap 1

Verwarm uw grill tot matig vuur. Gebruikt u houtskool, bouwen de briketten stapel totdat er ongeveer vier duim van het rooster van de grill.

Stap 2

Alle kruiderijen aan het varkensvlees, toevoegen, indien gewenst. Zout en peper zijn gemeenschappelijke kruiderijen, maar als je gezondheid bewust en proberen te houden aan zoutarm voedingsmiddelen u kunt gedroogde kruiden kruiderijen of wrijft zoals knoflook ter verbetering van de smaak van het vlees.

Stap 3

Plaats het vlees zonder been varkensvlees op de grill. In het geval van eddost koteletten zult u willen koken voor zes tot acht minuten aan elke kant voor elke 3/4 tot en met 1,5 inches van dikte, volgens de USDA. Een varkenshaas langer koken tijd nodig zal hebben, tussen 15 en 25 minuten voor een 1/2 tot en met 1.5 - pond gebraad, en u moet draaien de gebraden 90 graden elke vijf minuten om te helpen koken het vlees helemaal door en gelijkmatig aan beide zijden. Varkensvlees pasteitjes moeten ongeveer 8 tot 10 minuten totaal voor elke halve inch dikte worden gekookt.

Stap 4

Verwijder het varkensvlees van de grill, wanneer de sappen duidelijk lopen - aanvankelijk het rood zal worden, maar zoals het bloed kookt en wist u ziet u helder sap ontsnappen van het vlees. Dit geeft aan dat het vlees heeft al manier door kookte.

Tips

  • Als u niet zeker bent van hoe goed het vlees heeft gekookt door, gebruik een thermometer van het vlees en kook het varkensvlees tot een inwendige temperatuur van 140 graden Fahrenheit. Op dit punt zullen het vlees veilig is voor consumptie.

Wat die u nodig hebt

  • Kruiderijen (optioneel)

gerelateerde artikelen