Wat zijn luchtbevochtigers voor gebruikt?

October 12

Wat zijn luchtbevochtigers voor gebruikt?

Als u vaak verkoudheid of infecties van de luchtwegen als gevolg van de koude, droge winterlucht ervaren, kan een luchtbevochtiger worden voor je. Deze machines helpen om te introduceren of warm of koel water in de lucht om te herstellen van vocht aan je sinussen en uw huis. Hoewel er bestaan verschillende soorten luchtbevochtigers, bieden zij alle voordelen voor uw ademhaling tijdens de winter.

Functie

Vochtigheid verwijst naar de hoeveelheid water in de lucht. Daarom werkt een luchtbevochtiger om te herstellen van vocht in de lucht die mogelijk ontbreekt tijdens de koele wintermaanden, volgens vraag Deb. Terwijl luchtbevochtigers op verschillende manieren werken kunnen, werkt elk om toe te voegen vocht aan de lucht.

Typen

Luchtbevochtigers Voeg water toe tot de lucht via een aantal methoden. Verdamping eenheden zijn voorzien van een ventilator die introduceert van water in de lucht door te blazen op een bevochtigde pad, volgens vragen Deb. stoom luchtbevochtigers, die ook bekend staan als vaporizers, kook water dat stoom in de lucht voegt. Warme mist luchtbevochtigers werken op dezelfde manier om stoom luchtbevochtigers behalve de stoom wordt afgekoeld voordat het wordt uitgestoten. Koele nevel luchtbevochtigers doen niet koken water, maar spray koud water in de lucht via kleine druppels. Ultrasone luchtbevochtigers kunnen trillingen veroorzaken druppels te verspreiden, maar trillen bij een dergelijke hoge snelheid dat zij geen lawaai maken.

Voordelen

Wanneer koude temperaturen beginnen te veroorzaken van droge lucht, kunnen je sinussen en de huid uitdrogen en zelfs leiden tot schade aan meubels en elektronica, volgens Air Conditioner Home. Door de invoering van vocht in de lucht, herstelt een luchtbevochtiger vocht aan je haar, huid en sinus passages. Ook houten meubels voorkomt kraken en vermindert de euro ex BTW van statische elektriciteit in de lucht.

Overwegingen

Omdat zowel warme als koude luchtbevochtigers Breng water in de lucht, overwegen kunt u welke is het beste voor uw conditie. Koele nevel luchtbevochtigers kunnen niet bekwaam om te doden bacteriën die worden gemaakt als gevolg van het water en vocht. Daarom, aanschaf van een luchtbevochtiger van koele nevel kan vereisen regelmatig onderhoud volgens vragen Deb. warme mist luchtbevochtigers doden bacteriën met hun gebruik, echter zij mogelijk niet geschikt voor woningen met kinderen, zoals stoom brandwonden kunnen maken.

Waarschuwing

Niet regelmatig uw luchtbevochtiger schoon kan leiden tot verspreiden bacteriën en schimmels in de lucht, volgens het Amerikaanse Environmental Protection Agency. Invoering van deze in de lucht kan vormen een "ernstige gezondheidsrisico's," volgens de EPA, wat resulteert in longproblemen of allergieën. Om deze reden, lees aandachtig alle handleidingen die begeleiden uw luchtbevochtiger en schoon zoals aanbevolen.


gerelateerde artikelen