Kegel oefeningen eigenlijk werken?

October 18

Kegel oefeningen zijn een aantal knijpt die kunnen worden gebruikt om enkele van de spieren van de bekken van de vloer. Deze spieren helpen ondersteunen de organen in het bekken zoals de blaas en dikke darm, en kunnen worden gebruikt voor de behandeling van sommige gezondheidsproblemen. Als je gaat om te beginnen doen Kegel oefeningen, praat met uw arts eerst om ervoor te zorgen dat u doet hen goed.

Gebruik van Kegel oefeningen

Hoewel Kegel oefeningen vaak voor vrouwen aangeprezen worden, kunnen zij mannen zo goed profiteren. Versterking van de bekken muur kan helpen met mensen die een kleine hoeveelheid urine lekken na hoesten, niezen of lachen, ook bekend als stress-incontinentie. Kegel oefeningen kunnen ook nuttig zijn op het voorkomen van oncontroleerbare stoelgang--fecale incontinentie. Kegels kan ook helpen vrouwen orgasme bereiken die zijn uitgedaagd om dit te doen. Versterking van het bekken woord kan verhogen gevoel tijdens de seks kan ook verhogen de bloedtoevoer naar de genitaliƫn en de vagina strakker te maken.

Kegel oefening techniek

Om te doen Kegel oefeningen goed, door te doen alsof dat u probeert te plassen en dan stop de stroom. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat u de juiste spieren, echter. Terwijl het doen van de oefeningen, een vinger in je vagina--voor vrouwen-- of endeldarm--invoegen voor mannen-- en gevoel voor de spieren verdragsluitende en op en neer bewegen. Bij het doen van Kegels, draai de bekkenbodemspieren en houd gedurende zes tot acht seconden voor elke contractie. Streven naar drie herhalingen van 10 per dag. Doen Kegel moet oefeningen tijdens het urineren beperkt blijven tot tweemaal per maand, omdat het de bekkenbodemspieren kan verzwakken. Vrouwen die doen Kegel oefeningen ten onrechte of met teveel kracht kunnen maken hun spieren draai te veel, die kan leiden tot seksuele omgang pijnlijk zijn.


gerelateerde artikelen