How to Refinance voor gezinnen met lage inkomens

April 17

How to Refinance voor gezinnen met lage inkomens

Zet veel gezinnen in een snuifje van financiële verliezen van je baan, een lagere betalende standpunt innemen of worstelen om een fatsoenlijke baan te vinden. Een daling in gezinsinkomen betekent ook dat u wellicht moeite herfinanciering van uw huis. Echter wanneer de rente verlagen, kunt herfinanciering verminderen uw maandelijkse aflossing van de hypotheek, waardoor maandelijks verblijfkosten. Als u met een laag inkomen worstelt, zijn er verschillende opties voor het verlagen van uw maandelijkse hypotheekbetaling.

Stap 1

Een exemplaar van uw kredietrapport aanvragen. Een credit score bepaalt uw vermogen om in aanmerking komen voor een lening herfinanciert. U recht hebt op een vrije kredietrapport eenmaal per jaar van AnnualCreditReport.com (zie bronnen), die wordt gerund door alle drie kredietbureaus--Equifax, Experian en TransUnion. Het evaluatieverslag voor nauwkeurigheid. Als u fouten, zoals onjuiste betalingsachterstand rapportage, contact opnemen met de rapportage Agentschap en een klacht indienen. Corrigeren van deze fouten zal opdrijven van uw credit score en kunt u gemakkelijker aan het herfinancieren van uw hypotheek.

Stap 2

Uw maandelijkse rekeningen verlagen. Bij het berekenen van uw vermogen te herfinancieren, zal de geldschieter uw maandelijkse betalingsverplichtingen optellen en hen vergelijken met uw inkomen. Het consolideren van credit cards en andere betalingen als doen dus zal lager uw maandelijkse schuldverplichtingen.

Stap 3

Onderzoeken met een laag inkomen herfinancieren staat-gesponsord programma's. Sommige landen, voornamelijk in de oostelijke V.S. en midwest (Zie de referenties), samen met kredietverstrekkers te herfinancieren programma's bieden aan gezinnen met lage inkomens die met hoge kosten leningen, subprime-leningen en de effecten van afbraakprijzen leningen praktijken worstelen, volgens de National Governors Association. Neem contact op met uw huisvesting staatsgezag om uit te vinden over programma's in uw omgeving.

Stap 4

Toepassing voor een Fannie Mae herfinancieren plus of herfi Plus, lening. Gezinnen met lage inkomens kunnen profiteren van de herfi Plus optie als zij te danken meer hebben dan hun huis waard is. Vraag uw geldschieter als uw lening wordt gesteund door Fannie Mae. Als zo, u voor deze optie toepast kunt, zodat u kunt herfinancieren tot 125 procent van de waarde van het huis.

Stap 5

Neem contact op met uw geldschieter om andere mogelijkheden te bespreken. Als uw staat niet in de plaats een met een laag inkomen programma hebt, zijn er andere opties. Als uw totale schuld hoger dan 55% van uw inkomen is, kunnen in aanmerking komen voor een leningswijziging, volgens CNN Money. Een leningswijziging, zoals beschreven op de regering maken Home betaalbare website (zie bronnen), kan u toestaan om lagere maandelijkse betalingen in tijden van financiële moeilijkheden.

Waarschuwingen

  • Bent u in verzuim van uw hypothecair krediet, neem dan meteen contact op met uw geldschieter. De meeste kredietverstrekkers zijn bereid te werken met de leners om afscherming te voorkomen.

Tips

  • Als uw geldschieter dat uw verhouding schuld-om-inkomen te hoog is zegt, kunt u overwegen nemen op een tweede baan voor enkele maanden en opnieuw toepassen. Dit zal uw inkomen, waardoor het makkelijker om de kwaliteit voor een herfinancieren opdrijven.

gerelateerde artikelen