Is gember traktatie opgeblazen gevoel?

October 22

Is gember traktatie opgeblazen gevoel?

Opgeblazen gevoel van de resultaten van een opeenhoping van gas in uw maag-darmkanaal. Waarschijnlijk daders van opgeblazen gevoel zijn slechte eetgewoonten--zoals eten met je mond open--een vette voeding, de plotselinge stijging van de vezel inname, stress of roken. In sommige gevallen wellicht een gezondheidsprobleem, zoals een gastro-intestinale infectie of irritable bowel syndroom, schuld. Natuurlijke remedies zoals gember kan behandelen opgeblazen gevoel. Echter, raadpleeg dan uw arts alvorens gember te bannen opgeblazen gevoel.

Gember-overzicht

Gember, of Zingiber officinale, is een tropische ondergrondse stengel, of wortelstok, dat is al duizenden jaren gebruikt als voedsel en medicijnen. Het bevat verschillende werkzame bestanddelen, met inbegrip van prikkelende stoffen genaamd gingerols en shogaols. Het is lange tijd gebruikt in verschillende culturen, zoals de oude Grieken, om te voorkomen dat problemen met de spijsvertering. Gember helpt ook bij het verlichten van voorwaarden waardoor het opgeblazen gevoel, zoals menstruele krampen.

Voordelen van gember

Kruiden die helpen om te kalmeren het spijsverteringskanaal en verlichten van gas staan bekend als carminatives. Gember is een bijzonder effectief carminative, helpt om te verlichten van gas, opgeblazen gevoel en krampen, volgens James A. Duke, auteur van "The Green Pharmacy Guide to Healing Foods." Dit kruid kalmeert intestinale activiteit en verdrijft gas uit uw spijsverteringskanaal. Gember ook verdunt bloed en verbetert de circulatie, die verder helpt voor het verlichten van opgeblazen gevoel. Gingerols in gember zijn ook effectief pijnstillers, waardoor ze nuttig in de strijd tegen de abdominale pijn die vaak opgeblazen gevoel begeleidt.

Aanbevolen doseringen

Voor de behandeling van gas, die tot een opgeblazen gevoel leiden kan, kunnen volwassenen duren 2 tot 4 gram verse wortel dagelijks of 0,25 tot 1 gram poedervorm wortel dagelijks, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center. Voor vloeibaar extract van gember is de aanbevolen dosis voor volwassenen 30 tot 90 druppels of 1,5 tot 3,0 milliliter per dag. Hertog wijst erop dat u ½ theelepel vers geraspte gember of grond aan 1 kopje warm water toevoegen kunt te maken van een thee voor het verlichten van gas.

Voorzorgsmaatregelen

Omdat gember kan bloed dun, moet je het niet nemen als je op een bloed Verdunnende medicatie, zoals warfarine of aspirine zonder begeleiding van uw arts. Zie ook uw arts als u galstenen hebt voor consumeren van gember. In zeldzame gevallen kan gember milde diarree, milde zuur, mond irritatie of maag ongemak veroorzaken. Gastro-intestinale bijwerkingen, gember capsules te nemen kan voorkomen neemt nota van de Universiteit van Maryland Medical Center.


gerelateerde artikelen