How to behandeling gebarsten huid veroorzaakt door een Baby's duim zuigen

June 23

How to behandeling gebarsten huid veroorzaakt door een Baby's duim zuigen

Baby's zuigen hun duimen om te troosten of zich vermaken. De aanbesteding huid van uw baby kan worden rode en gebarsten na constante duim-zuigen. Verschillende huismiddeltjes kunnen helpen verlichten van de irritatie die zijn gekoppeld aan deze gewoonte. Na de behandeling van zijn huid kan u wilt beginnen te werken op preventieve maatregelen om ervoor te zorgen dat hij niet voortdurend lijden gebarsten huid. Hoewel vele methoden veilig, Controleer met uw kinderarts als voorzorgsmaatregel lijkt voordat u begint de behandeling.

Exfoliëren

Havermout als een natuurlijke exfoliant gebruiken om zich te ontdoen van dode schrale huid op zijn handen. Havermout is een zachte remedie om te helpen genezen en verzacht de droge huid van uw baby. Voordat je hem klaar voor een bad, prep uw havermout exfoliant. Zet een deel 1-cup gewoon ouderwetse haver in je blender en de haver vermalen tot een fijn poeder. Wrijf zachtjes zijn handen in de havermout poeder om zich te ontdoen van schilferige huid. Bad hem zoals u normaal zou, droge zijn huid grondig en onmiddellijk van toepassing een vochtinbrengende crème op zijn handen en lichaam.

Hydrateren

Behandeling van uw kind geïrriteerd duimen en vingers kunnen zo simpel zijn als graven via uw keukenkasten. Vetten die u gebruikt om te koken, zoals verkorting, avocado-olie en olijfolie zijn zeer hydraterende de huid. Wrijf uw baby girl's handen met een kleine hoeveelheid van een van deze vette stoffen terwijl ze slaapt. Deze manier, ze zullen minder waarschijnlijk te likken het direct af. Voor extra bescherming, haar handen in baby wanten toe de hydraterende agent te zinken in te plaatsen. Omdat oliën en verkorting eetbaar zijn, hoeft u niet te vrezen voor haar likken een schadelijke stof als ze haar duim terug in haar mond zet. Bovendien kan ze houd niet van de smaak, die haar constante duim-zuigen ontmoedigen kan.

Andere opties

Zijn huid grondig gehydrateerd te houden is een belangrijke stap bij de behandeling van scheuren en droogheid van de duim zuigen. Verschillende soorten baby lotions zijn beschikbaar bij uw plaatselijke apotheek of supermarkt. Baby lotions zijn speciaal ontworpen als zachte agenten voor de gevoelige huid van uw kind. Het selecteren van lotion speciaal ontworpen voor baby's is belangrijk, omdat ze niet-toxisch voor baby's. Sommige variëteiten van baby lotion ook zonnescherm om te voorkomen dat verdere irritatie van de zon.

Preventie

Voorkomen van haar uit haar duim zuigen kan stoppen zere duimen en vingers voordat ze beginnen. Plaatsen van een bittere smaak vloeistof op haar nailbeds zou kunnen ontmoedigen haar willen haar duim in haar mond gestopt. Deze soorten vloeibare druppels zijn beschikbaar over de toonbank in uw lokale supermarkt, of u kunt uw apotheker vragen voor drops ontworpen voor baby's. Deze soorten vloeistoffen hebben vaak een onaangename smaak, zoals bittere appel, die uw baby ongewenste vindt. Als u besluit om het gebruik van vloeibare druppels voor preventie, zorg ervoor dat u grondig de behandeling van droge, gebarsten huid vooraf. Een bittere vloeistof te zetten door open wonden kan verder haar fragiele huid irriteren.


gerelateerde artikelen